Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLJE DA GA OKUPAJU I KUPR PRASAK PROTIV VASKI
Pravi sebi Mauzolej kralja Emira I Starojebanog!
Nista oni nemogu bez muslimana ha ha
Samo nemojte unistiti korijenje......
Sarajevo grade moj......kad carsijom prođem mirisu somuni svako se smije pozdraviti kako mu zelja, cesme na sve strane, ima i budala ali neka ih sta bi mi bez njih
Glavatim Krajisnicima je bitno da ne gradi nista blizu Banja Luke,e to bi bio problem,a po Hercegovini,Istocnoj Bosni...To je njima daleko.
Prave oni po BL zgradurine,autoputeve,poslovne zone,ali to ne grade po Istocnom dijelu.Pa pet puta su nanovo asvaltirali put BL-Mrkonjic G.,a od Foce do Scepan P. ni magarcem se ne moze.
Nisam Emire.Ja sam Cvijanovickin sin,ali sam na terenu u Foci poslali nas ovi iz EPBIH da neku analizu uradimo,pa neki dan posli na Bastase na sac,i morasmo se vratiti,odron brate,totalni.
Emir The Graditelj :)))
hahahaha, prestani!
Dodik je veci musliman nego Kusturica :)
sa dodikom usao u tal, peru money