Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nek je vise otisao onaj, bio nekakav smotan umrtvljen, daj nekog zivljeg malo
Da nije ovog Kavazovića ne bih ni znao da jedan muftija može preuzeti funkciju drugog dok ovaj drugi ne umre.
Osman nije kompetentan za mjesto muftije, pogotovo banjalučkog! Poznajem Osmana lično, kaže da je prof. šerijatskih nauka a čovjek šerijat zna sam površno, u što sam se uvjerio više puta!
Nemojmo se kriti iza nicka. Lahko je laprdati o nekome na internetu anonimno. Hvala Allahu prof. Kozlica i ja poznajem licno, bio mi je profesor 4 godine. Izuzetan strucnjak, izuzetan covjek, izuzetan musliman, i vise nego je sposoban. I da mu Allah da da on vise ne upoznaje takve kao sto si ti.
Hajde nek je Hairli...
"za mandatni period muftije Edhema ef. Čamdžića (1999. - 2014.) na Muftijstvu banjalučkom izgrađeno 108 džamija, 60 imamskih stanova, 58 gasulhana, 23 šehidska turbeta, formirano je 68 džemata u 10 medžlisa, gdje radi 58 stalno uposlenih imama." . Koliki je postotni udio poreskih platisa u finansiranju ovog poduhvata? Mogli ste to navesti makar u fusnoti.
Islamska zajednica, muslimana Bošnjaka je oslobođena poreza, kao i pravoslavna i katolička crkva!
Nazalost (odnosi se na sve tri, da se razumijemo). Em su oslobodjene poreza, em sisu dodatno milione i milione iz budzeta. Godisnje. Ko kontrolise njihove finansijske transakcije, poslovanje? Zasto se narod ne pita da li se slaze s time da se za iste izdvajaju pare iz budzeta, a ne za bolnice, da ne nabrajam dalje? No ti i ja se po ovom pitanju necemo sloziti... Allahimanet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)