Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gonte se u PM vise!!! Jel moram svake godine novu licnu vadit, j.bla vas ona vise!
Je li ovaj iz miješanog braka na slici. Ako jeste iz kojeg? Ako je iz bošnjačko-srpskog, šta je sa nama hrvatima opet smo ugroženi? I vidim Amir-Nikola? Gdje je hrvatsko ime tu? Mi hrvati smo uistinu ugroženi. Odoh sad, žurim na vikendicu na Pagu.
Nizozemski takodjer vazi 5 godina. Vjerujem i mnogo drugih.
Ove Licne Karte/Iskaznice su postale kao slicice Zivotinjskog Carstva koje sam sakupljao kao djecak svake sedmice nova vrsta Licne Karte/Iskaznice De malo promjenite foru recimo uvedite donje rublje sa cvjeticima na kojima ce pisat na engleski Pon.Uto.Srje.Cet.Pet. itd
Ove sadašnje ične karte su se pokazale kao loše rješenje ali i sa ovim izmjenama zakona se neće ništa novo dobiti. Kao prvo diskriminirajuće je da je najvažniji podatak na ličnoj karti mjesto rođenja sa kojim se otvara mogućnost diskriminacije recimo prilikom zapošljavanja isl.. Na ličnoj karti nema adrese stanovanja koja je po meni mnogo važnija jer nam sada administracija za bilo kakav pravni ili drugi posao traži cipsovo uvjerenje o prebivalištu. U zadnjih dva mjeseca sam tri puta vadio to uvjerenje i to po dvije kopije i opet sada nemam ni jedno. Najbolje lične karte koje pamtim su one sa braon koricama i sa nekoliko stranica u koje su se mogle upisivati različite promjene.
fali love za prekomjernu administraciju, treba nam studnetska revolucija da ovu bagru sa vlasti posljaemo u mp3
Slijedeće je ugradnja čipa pod kožu al što će to biti veseli jedan čip nemate pojma. Hajd živili.
najbolje da nam odma u glavu ugrade cip i rjesen problem za sva vremena
opet pljackaju **ter im :D
Sad su nas čipirali sad smo još veći konji....
Ako ih već moraju mijenjati, nek stave slike u boji, normalne veličine, umjesto onih crno-bijelih, razvučenih :D Čemu uopšte slika na ličnoj, kad na ovoj ni sama sebe ne mogu prepoznati!?
Sad su nam uradili chip tuning i imamo po jednog konja više, odnosno glupismo ko dva konja!
Kompletnu BH administraciju s centrom u Sarajevu ili Saraj Pazaru nabijem na moj biometriski milokliz!!!!
E pa posto imaju sve podatke o nama... ukljucujuci fotografiju i ostalo iz CIPS arhive, onda dolazak i guranje u redovima nije potrebno. NEk lijepo izvole napraviti nove i proslijediti postom... NEk vise idu u P.M.
jel bar za ovu novu licnu nece za svaku stvar trebati pored \"potvrda iz CIPS-a\" ili kako se vec zove?Ne kontam samo gdje je tu logika,rodni list,kopija licne,potvrda iz cipsa...sta je slijedece uzorak krvi...
... ove licne/osobne izlaze ko windowsi,svake godine novi...
I nek promijene boju ...jer ova zemljana boja je OGAVNA...