Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha dobiješ 1500 KM i skinu te sa biroa, nemožeš više ni zdravstvene knjižice ovjeriti i još kontaju kako su tim rješili radno mjesto te osobe. I plus toga prave diskriminaciju među polovima. Do sada su je pravili prema starosti osoba i za zapošljavanje i za kupovinu stanova i za kredite itd.... I ovo je čisto pranje novca i opravdavanje postojanja tih nekakvih organizacija.
Sta je sa nama koji nismo zene, ali se osjecamo tako ?
Balkanboy, to ti znas po svojoj mami . .. sta zenama treba, a? Jadniche jadni. Cudi me da znas pisati s mozgom kakav imas. Fuj!
Jel\' ti to sestra rekla???
ne treba njima novcana pomoc...njima treba jedna velika k..urina .onda ce biti mirne ko bubice
Eno kažu i onaj Bomba, nudi stalni posao :D
Može kupiti upaljače pa preprodavat ha ha ha ha ha ha ha koja smo mi utopija od države
Da, prva pomisao je sta ces sa 1.500km, ali i to ko je taj sretnik da mu se to odobri. ALI ... ne trebamo uvijek biti pesimisticni. Kad smo u startu takvi, nikad necemo ni uspjeti. Ne kosta nas probati.
ovo je cista ubleha. koji se to posao moze pokrenuti za 1500 KM. opet po starom, neko je zestoko dobar u cijeloj ovoj prici, a to nisu oni kojima je /kofol/ namjenjen novac. fujjjjjjjjjjjjjj
ne kontam ovo bas?