Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada nije u krizi samo joj fali: 1. nešto ministara, 2. finansijska srededstva i u velikom je zaduženju i 3. supštinska većina. Naravno da premijer nema pojma šta mu je posao čim izleće sa ovakvim konstatacijama!
Ako za godinu dana političke stranke ne mogu formirati legalnu vladu, građani bi trebali tražiti od Dodika da preuzme vlast i upravlja Federacijom dok se ne riješi problem.
BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA
bojkotujem Zahidovu rakiju koju pece iza klanice xD!!!!!
što ostane kusura, haj ljudima daj podsticaj za kupovinu patika
Novalicu ba....de procitaj ovo sto si rekao u clanku pa skontaj jesmol u krizi....pa jbt 240 miliona KM fali...jel ti znas sta se za te pare moze uradit.....za taj novac se moze osigurat 5 000 radnih mjesta....mozes izgradit 20 km autoputa...... boze sacuvaj
Reforma je bolna i neka je. Bitno je da se krenulo naprijed.
Ne treba nama nikakva reforma. Problem je trošenje zajedničkog novca u nepotrebne svrhe. Ako ne čuvaš i ne trošiš i novac i resurse kao kod svoje kuće propast će i firma i kuća. To zna moja nene. A oni što za taj novac kupuju službena vozila, mobitele, idu na hadž, uzimaju sebi plate od 20 prosječnih penzija treba rigorozno kazniti. To je prava reforma.