Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.***.ba/novost/159246/Smijenjen-direktor-Cimosa-Fadil-Novalic Nije valjo privredi jes EU ! Eto kome valja. A o radnicima posebno. tri zvjezdice filtera ako se pojave brišu *** odnosno moj portal bez blanka
JEL SE OVO BAKIROV KRETEN SMIJE POGINULIM ??? Ovo vidjeh kad se onaj što je na Skenderiji pobio tri radnika smije u kamere, siguran da mu se ništa neće desit. Za*** se, nadam se da će se i Novaluć završit u pritvoru. Amasador njemačke izgleda zna ko je nadležan i odgovoran, Vučić komunicira sa državama pa Novaliću i Izetbegoviću psolao saučešće.
Premijer nepostojeće Vlade je uručio ambasadoru školjku jaja iz kokošinjca "Bingo" i pokazao kako reformska agenda napreduje.