Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"se Danajaca kada ti i darove donose!" ...be careful people!
Znao sam da ce Omer Omerefendic izdati penzionere i eskivirati proteste, nije mu to prvi put. Da ne "saradjuje" sa vladom kao i ranije ne bi bio imenovan u Upravni odbor PIO. Sta ga briga prima honorar u Udruzenji i u UO PIO.
Glupost sada ako ne urade proteste nikada neće jer sada je taj trenutak da mafij kažu da im nekradu njihov krvlju zarađen novac.
Kakvi protesti?Bilo bi kao sa Bajramovićem.Prokleta je ova držaba.
jel ih ovo fadilj odgovorio od protesta?
Ma kakvi penzioneri. Oni na izborima i glasaju za ove što nas zaj123 već godinama, I ova ekipa koja predstavlja penzionere je sa vladom i premijerom već unaprijed kupila vrijeme i k'o biva izborila se za poboljšanje statusa penzionera. Glasajte i dalje za njih,a onda pričajte kako vam djeca i unuci ne rade (ovo ne komentarišu ovi predstavnici penzionerskih udruženja jer su oni svoje već uhljebili).
Da ih razvuku do zime ner znaju da ovi nece protestvovati na minusu ima taktika za sve sve je vac skontano !!!
pa, nacrt tih zakona, pa izglašavanje, pa usvajanje, pa primjena..ovi penzioneri što su sjedili sa Novalićem će biti već odavno pod crnom zemljom dok se ta prioritetna obaveza ispuni..Novalić će i dalje biti na sceni, na nekoj od funkcija, dobar je skroz, ima brzinu
njuška mu sve kazuje, pravi prepredeni lisac