Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas Bošnjak, Srbin, Hrvat itd. postalo zanimanje, sve po potrebi. Otišlo sve u pm.
Ovo je jedna tragi komedija od drzave i kandidata i foteljas lik prodje ko srbin sad manjka muslimana *ebes ga bicu musliman rat ko da je juce tek prestao ovo ko da su prvi izbori u drzavi ove stranke koje su pobjedile ponasaju se ko da su osnovane danas pa mamlazi jedni JELI IKO OD VAS PROCITAO STATUT DRZAVE STATUT KAKO SE PREDLAZU MINISTRI KADROVI ILI..........ne mogu da vjerujem kome smo mi dali svoje glasove mogu mislit kako ce tek rijesavat stvari od krucialnog znacaja za drzavu
Zna se kako ce rjesavati - kao i dosad. Nikako! Nego Evropa ce nas "naguzove" ugurati u EU, cisto da zaokruze teritoriju.
Kako se meni cini EU ce nas zaukruzit jednim zidom da im ne smetamo vise
oki doki
Novo zanimanje bošnjak, srbin I hrvat, nije potrebna kvalifikacija, samo da nemate mozga ni obraza, takvi su u vlasti najtraženiji. Nema te diplome koja bolje odgovora od gore navedenih kriterijuma.
Dragi Fadile, ne mogu da vjerujem da u zemlji u kojoj se ratovalo zbog nacije, ti ovo svodis na pitanje pravne kolizije. A druga stvar, nije dosta sto se Ostali ne mogu birati na masu funkcija, de jos ljudima otmite ministarsko mjesto.
Još nisam shvatio al ovdje neko nekog i to dobro.....da srbin kaže da to nije i sve ok???
fadil novalić samo njegova faca stvara košmar netreba čitati tekst da bi popizdio i ove face nešto odlučuju
A uu visa matematika za nase politicare jbga prebrojali se.
Treba biti ono što mu je u rodnom listu i nikakve promjene a pogotovu ne da se na ovakav način nekome sugeriše i traži da se opredjeljuje kome treba da pripada. imali smo popis i tamo je svaki državljanin imao demokratsko pravo na izjašnjavanje , To bi trebalo biti mjerodavno kada se radi o državnoj službi gdje imamo jasno postavljene stvari sa tri konstitutivna naroda.
Ma daj te mu pet milja i bice on i samuraj.I svi ste vi takvi.Kao da je vama bitna vjera,narod i to ko je sta.Ma ovcama serite koje su vas zaokruzile eskimi,mongoli...sta ste vec,kao da je bitno.
treba propisati i koliko broj zena treba da bude u okviru pojedinih nacionalnosti. recimo 8 bosnjaka od toga 3 zene, 5 hrvata od toga 2 zene i 3 srbina od toga jedna zena. a pripadnik ostalih moze da bira je li musko ili zensko.
Novalicu,bice ti klizav teren...tako ti je kad ne znas brojati...padnes zacas
mislim da nacionalnost jednog od ministara koji nije popunio obrazac na prijedlog HDZ treba da odobre DF i SDA. a ostali mogu biti one nacionalnosti kako koja stranka autonomno odluci.
A ja kao Bosanac nemam predstavnika, a ima nas vise nego Srba i Hrvata u federaciji.Samo Bosnjaka ima vise nego nas Bosanaca , a opet nam oduzimaju pravo na ase zastupnike u vlasti. BEZOBRAZLUK.
Ovo već prevazilazi sferu vrijeđanja inteligencije svakog normalnog čovjeka, ako takvih još ima.
Zar je vishe bitno u pm ko je sta? Zar nije bitno strucnu osobu imenovati, bez prebrojavanja krvnih zrnaca i dnka.
Očito da nije i dok je god tako nema nam napretka. Suditi nekoga po imenu i prezimenu je blago rečeno idiotizam. Pametni su to davno skontali i idu naprijed, neki neće nikada, a i ako skontaju biće već kasno.
Neka se opredijeli kao SUNCOKRET!