Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi lopova...vidi seoske varalice sto obecava kule i gradove...
Fadile, odlican prijedlog svaka cast. Pomoc realnom sektoru
– U “Novalićevoj tehničkoj eri” rast bruto društvenog proizvoda (BDP-a) je bio 11 milijardi, u Nikšićevoj 1.4 milijardi. – u “Novalićevoj eri” je povećan broj zaposlenih za 64.000, u Nikšićevoj 7.000. – u “Novalićevoj eri” rast godišnjeg izvoza je bio 6,3 milijarde, u Nikšićevoj 1 milijarda.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ista prica i za akcize, gorivo
Pretrgli se, a kao realci će se držati tog ko pijan pilota, ta iskustvo laže da više vole vlastiti džep od tuđeg, jest da će im se to obit od glavu kad budu propadali ili bar se fatali za glavu tražeći dobra radnika kojeg je uvijek teško naći.
Novalicu najbolji si i najpametmiji si.
maknite ovoga frljavog lopova vise
Kad vidim Fadilovu sliku,namah djecu u drugu sobu odvedem...
zar ti nisi na sudu zbog pronevjere od 10.000.000. km s pajdom iz srebrene maline?
Crknućeš i ti seoska varalico
Sto smotani lopov zajedno sa poslodavcima varaju narod: cuj povecanje 400 KM a zaboravljaju napomenuti da je od 400 KM "povecanja" realno povecanje mozda 100 KM (ostalih 300 je topli obrok i prevoz koji hoce da ukljuce u platu - u normalnim zapadnim zemljama to nije proslo npr. u Slo to nije proslo Malica i Prijevoz nisu plata)
MA DA, LIDERU ANTIMUSLIMANSKE POBUNE JE JOŠ DAVNO MARFI OBEĆAO MJESTO MVP-a, ZBOG ČEGA SE ZVIZDIĆ PRINUDNO "ZADOVOLJIO" MJESTOM U PARLAMENTU. ŠĆEPO, KAO POTPAROL AMER. AMBASADE, JE PRIJE NEKI DAN U (H)AVAZU NAPISAO: KONAKOVIĆ JE KAO LIJEP I PAMETAN IDEALAN ZA MJESTO MVP-a. KONAK JE NAJZASLUŽNIJI ZA RAZVALJIVANJE BH MUSLIMANA I ZA TO JE MORAO BITI ADEKVATNO NAGRAĐEN.
haj dilfa ne dipr
Zenica blues.
KOLUT NAPRIJED, DVA KOLUTA NAZAD JE LEGENDARNO! SVAKA CAST PREMIJERU FADILE. ODMORI, PA SE SPREMI NA SLJEDECI MANDAT, ONDA CES IMATI SKORO SVE KADROVE SDA U VLADI!
Dilfa je sebe osigurao milionima! Uplatio je deset miliona firmi u kojoj je radio za sklapanje respiratora. Naravno ništa od toga. Firma će tu lovu provući kroz kanale računovodstva za nepostojeće rashode. Molim jedan aplauz za Dilfaša!
Koliko je pokrao mogli smo svi imati vece plate. Ali ne da frljavi kriminalac/veliki vjernik i gazija.
Ma pljujte ga koliko hoćete, pljujem ga i ja, ali čovjeku se treba za neke stvari odat priznanje. Bravo Fadile ❤️❤️❤️
Lako je pe*eru reći, povećavamo minimalne plate. Ne isplaćuješ ih ti, nego poslodavci i radnici, gnjido jedna. Uz iste doprinose, budžet dobija više, jer se na veću osnovicu, obračunavaju isti doprinosi, hoštapleru jedan! Smanji opterećenja na platu na najviše 40%, neka poslodavcu na 1000 KM, opterećenje bude 400 KM, povećat ćeš standard radnika. Trenutno je na 1000 KM optrećenje 700 KM. To je razlika od 300 KM x npr 10 radnika = 3000 KM koje bi mogle platiti 2,5 radnika.