Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj lik ima daleko najkretenskije izjave.. ali bas kretenske.. ne, realno sad, lik je fakat kreten!
Ovi su baš oštro krenuli : rasprodaju zemlju i fabrike koje su donosile zdravi novac. Još da utope telekom i elektroprivredu i par još pogona koji tu i tamo rade i mogu se pokupiti i otići na svoja imanja van BiH, jer ovdje ne ostaje više ništa da se može opuhati.
Mozda se kuzis u filmove, ali od ekonomije nemas pojma..
Ma ja, ma ja... ne interesuje nas ko kupuje, samo su pare u pitanju, to je najbitnije 😧
Da i kod ovoga ne nađemo para u nekom računu kao i kod premijera koji je " otišao". Te, par stanova pride!
NOVACIĆ, Izetbegovićev: "Ne zanima nas ko će kupiti BiH-u, bitno je da lova legne na naš (čitaj: kvislinško-kriminalni) račun!"
URNEBESNO: Premijer protiv Premijera http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/37655/od_premijera_traze_javnu_ispriku_kladionice_se_oglasile_otvorenim_pismom.html
Ne zanima nas ko je kupio dionice FDS-a?!?!?!?!? Ovako nesto nemozes izjaviti ni kod kuce zeni svojoj kad te pita gdje si potrosio pare a kamo li premijer jednog entiteta o javno kriminalnoj prodaji jednog od tri najveca giganta u BiH za malo je reci smijesnu cifru od 42 mil.KM. pa to je realno prihod te fabrike za 2 mjeseca.Ja kako ljudi kradu majko draga pa ovo vise granici sa nemogucim sad je to postalo i bahato ko ono sta vas boli qurac sta mi radimo aj m'rs tamo stoko.
Ne znaju vise sta ce sa sebe pa prodase drzavu. Pa to bi na pokeru ulozilo drzavu.
prodaj drzavno kao da je tvoje, Tako stoji u ustavu BiH
Fadil: Nije bitno ko krade bitno je da se krade.
.ebe se fadilu sta ce biti sa radnicima, sa firmom... hoce li tu biti fabrika, trgovacki centar ili tri zgrade. bitno je da oni podjele regres, ostali nek se snalaze. pa i on se snasao, pogledaj ga...prije 10 godina je trcao za kravama a vidi sada momcine.
I cerku je uhljebio u 'Federalnu informaticku agenciju' u Seheru na mizernu platu od 3.700 km
U BOSNI nema nista vise da je vlasnistvo Bosnjaka Sve je prodato
Fadile kurvo stara..
tako je fadile
Da je rekla Cvijanovicka da nezna ko je kupio pa bih joj inekako povjerovo ali da ti neznas je preslo sve granice neozbiljnosti tvoje funkcije
Svoj ti posao Fadile... nasa opozicija je skup baraba koje nedaj boze da su na vlasti, nit bi imali drzave nit naroda... Zato se je srpska politika okrenula protiv SDA jer znaju da je to jedina snaga koja garantuje opstanak drzave... nedaj ti boze Komsica, Niksica i ostalih partizana...
prije premijerskog mjesta covjek se bavio biznisom. imao auto-otpad
I unistio TTU,Cimos...etc