Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sekirajte se dok je osmorke, sve je vaše.
Bosnjaci moraju prestati..postivati interesa manjina Ostalih i sa njima se prestati solidarisati..jer oni Ostali zadiru grubo samo u intres Bosnjackog naroda ne dirajucini u inontresa druga dva naroda Srba i Hrvata..pustiti u u buducnosti da se Ostali bore za svoju poziciju bez pomoci Bosnjaka...ne nanoseci stetu Bosnjhackom narodu koji zbog slobode demokratije drzave...intresa..gubi svoj intres svoju poziciju..
Predlazem da Nataša Radulovic postane Predsjedavajuca Vijeće ministara BiH..hahhaahaha
U svojim kombinacijama odma ucjena ETO MOŽE SE FORMIRATI ALI MIĆE MO RAD BLOKIRATI BEZ NAS U VM.
Ne neee,sprovodivo je veoma lahko
Ma šta ovi turkovlasi vazda nešto kao prijete? Ta politika ih je svela na 1% u Hrvatskoj, 1% na Kosovu, 1% u bosanskohercegovačkom entitetu FBiH, dok su u tzv rs većinom okruženi sa svih strana u banjalučkoj regiji...
Ljudi, nama je blokada sa ili bez dodika. Ja bih izabrao namjerno vlast bez dodika pa sta bude. Mislim da bi tu bila manja steta.
A sda?
Joooj al nas dijaspora sjeba sa svojim glasovima snsd-u.
sto volim ove pametnice i nadobudnice
2014.godine se moglo formirati bez SNSD jer je Mladen Ivanić pobijedio za Predsjedništvo BiH i tad je SDS i PDP imao 6 ruku u Parlamentu BiH (ruka više od potrebne)+1 ruku sa zastupnikom iz RS Adilom Osmanovićem.To je ukupno 7 ruku
A sta to vama fali?Meni se cini da cete i vi postati napokon Bosanci a tako i treba.Samo zajedno BiH moze naprijed.
Zahvali se Osmorci!