Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet nije placen neciji tal to ti je kad se ne radi "po zakonu"
ova zadnja slika, kao ep walking dead, kad nadju rupu pa se kriju od zombija
Pa normalno da ne treba da se dopusti izgradnja još jednog bespravno izgrađenog projekta. Master planom koji je davno usvojen Akademiju Scenskih umjetnosti je trebalo izgraditi u kompleksz Kampusa. Ne znam ko je ovo uopšte odobrio. Evo vam teksta o tome: http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sarajevo/ceka-se-potez-vijeca-ministara-bih Ovde se svi nešto prave mutavi a zakone gaze svakodnevno... kao neko ne da umjetnicima da se ostvare...
E moj brate, čuj Akademija scenskih umjetnosti, št to bi? Da se gradi crkva ili džamija bila bi izgrađena prije roka.
Zgradu treba prepraviti u tvornicu kugličnih ležajeva i konkurirati Europi koja oskudijeva ovim proizvodom, kojeg je prepustila "malim žutim".... Za godinu dana pošten rukovodioc će isplatiti kompletnu investiciju u objekat i donijeti BiH svjetsku pozornost. Afidersum.
Van pameti!
Nadam se da je to samo radi 'slike' ali zgrada mi se baš i ne sviđa...
Ovaj Marin dvor, u posljednjih 10 godina se razvio, da ga ne moze covjek prepoznat.
Koji ce nam kurac Akademija scenskih umjetnosti, bolje bi im bilo da naprave elektrotehnickom zgradu, od njega bar neke koristi ima. Ovim filmadjijama pravimo zgradu, pa cemo im placat filmove da snimaju i onda oni opet seru kako je narod nepismen i zaosto, djubrad nezahvalna.
Ulazite u masinske i elektro i IT fakultete sav svijet tu vidi buducnost a vi u ove vudu/hasis fkultete