Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jakih problema, u PM.... "ako si u Rimu, radi kao shto i Rimljani rade"
" dva načina kako prevazići ovaj problem " ... Колико ја разумијем овај озбиљан проблем је и то што српска дјеца у ФБиХ не могу изучавати националноу групу предмета. http://www.atvbl.com/mutabdzija-za-atv-daci-srbi-u-federaciji-ne-uce-srpski-jezik/
RS je ostala jedina aparthejdna tvorevina u Evropi, ministre Mašići zaštiti djecu od prisiljavanja na tuđu volju.
@franzk2 Kakva govna ISSS i Hitler? Stvarno te nisam ovdje razimio
Mašić jeste feseralni ministar i on ima kapacitete i ovlasti da koordinira ovlasti obrazovanja u cijeloj BIH, isto kao i Mutabdžija, i naravano prije svega ljudske prema povratničkoj populaciji koja je ponižena od strane vlasti i administracije u RS-u.
Da uvedu da se po školama sva nastava izvodi na engleskom opet bi Dodik nešto majmuniso pa bi tražio pretpostavljam,ruski.
Možete koliko hoćete ali nećete dokle hoćete budite uvjereni u to !
Ovaj narod izgleda sve životne probleme riješio osim "grupe nacionalnih predmeta".
Ne kontam šta si htio da kažeš?
Čuj šta sam htio da kažem ? Pa ti ljudi, povratnici nemaju posao, zdravstvo, puteve, .... i ništa im to nije vrijedno protest osim grupe nacionalnih predmeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Masicu zasigurno nije lako imati posla sa takvim glavonjama poput MutaVdzije!
Mutavdzija ti je obični prknolizac-poslušnik ko i onaj Špirić,Radmanović..