Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://bestpayingptcsites4.blogspot.com/
Kome vi bacate prasinu u oci,50% zaposlenih radi na crno,od 50%sto su prijavljeni polovini se ne uplacuju obaveze,mi pricamo o drzavi-glupost.
a sta ako nije prijavljen kome se obratiti
A poslodavci koji nepostuju ni jedan praznik u Federaciji a u RS postuju svaki praznik,primjer Bingo najveci lanac trgovina ,jos kad vidim slogan domace je najbolje,radnici krv pisaju za 500KM,A kad radnik napuni 2godine staza,posalju ga kuci na neplaceno,da ga slucajno nebi primio za stalno.Fuj drzavo,serem ti se na zakon.
Druze nema ugovora za stalno kod privatnika.Mozes dobit samo na neodredjeno s tim da ti opet moze dat otkaz bez nekog posebnog razloga.Npr ne svidjamuse tvoja frizura i hajmo kuci ...
AHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zašto jednostavno ne uvedete zakon da poslodavci treba ju prijaviti sve radnike sa burze , radili oni ili ne moraju biti prijavljeni..tako će bi lakše....ili recimo da radnik ne treba dolaziti na posao , palače mu ide na tekući ...
ee šta su sve ovdje poslodavci dužni..DUŽNI su oni i bogu i narodu