Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li će se neki naš političar, posebno oni kojima su puna usta Bosne sjetiti da nam objasni kako može MUP RS-a da vrši pretrese u Federaciji.....
@fatamorganova, ne može, jer postoji nešto što se zove mjesna nadležnost....
A kad policija iz FBIH ucestvuje u akcijama sa pilicijom RS ko u slucaju auto mafije tad nije nista problem. Ko vam je kriv sto ste plakali za zajednickom policijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
covjeku posljednji dan na poslu! uzeo lovu, stavio potpis I noga hahahaha nase tuzilastvo sto bi moja nana rekla eeeeee grne rane
DOBRO JUTRO, SUDIJE!
Samo se bojim da rezult istrage o nacinu i okolnostima ne bude : Podrijesio je taj i taj ,ali je obecao necu vise nikada majke mi
Je li provjerila vise??? I ko ce i kome zapravo odgovarati za ovo??? Tuzilac koji je podnio zahtjev za pretres ili sudija koji je isti prihvatio? molim precizne informacije o tome!
Ovo se događa samo tamo gdje nacionalsti vladaju,da je pravna država Željka bi sigurno na sud ,a ne ovako ,udri po novinarima da kažu od koga su dobili snimak.Novi telefon uz odgovarajuću aplikaciju,malo znanja i svako od nas može slušati šta se govori na drugom telefonu,(ili ako je nekome draža riječ ,prisluškivati)nije to nikakva mudrost.
Rekoh jucer: ovo je pocetak njihovog kraja. Republika konjska polako izdise
"sve mjere i radnje" ? mjera je neodređena, radnja je da sud ništa neradi to već znamo. "okolnosti I način" okolnosti su kada se radi o pravnim licima već viđene u prijašnjim slučajevima kada lica koja su odgovorna ili suodogovorna završe na boljoj pozici negoli su prije bili, način je da se zataška sve "koji je i donio Naredbu o pretresu" Čuj ti suda oni i neznaju ko je donio takvu radnju ili su stvarno udareni u mozak ili je posredi u tužilaštvu i sudu toliki kurvaluk da neznaju ko je sprijeda a ko sa zadanje strane.
Sad kao nojevi, svi glavu u pijesak. Zna se ko je potpisao nalog, i taj treba kratko i jasno da kaze po cijem nalogu je to uradio. Sve s emoze utvrditi za kratko vrijeme, ako je Bakiru u interesu.
Neko ovo mora debeo da plati - ovakvo destruiranje klixa jer to tako ne može!!!!!
debelo
Ako se dokaže da je prisluškivanje bilo onda po nekoj logici Željko bi trebao da ide u zatvor zbog podmićivanja, a ako ga nije bilo onda nema ni osnova za optužnicu
milfaca zamišljam je u brazzersu
konačno da neko konkretno reaguje. na adresu redakcije kliksa došlo je milion obaviještenja moralne podrške ali svi znamo da od toga nema ništa dok se stvari ne istjeraju na čistac, ko je državnom tužitelju zaprijetio ili platio da potpiše pretres, to korumpirano đubre je najodgovornije za sve ovo i u nekoj normalnoj državi ne bi ostao ni dana na radnom mjestu već iza rešetaka.
trebali ste se skupiti i polupati policajce sto su dosli iz RS, pa neka se zale materi svojoj kad dodju kuci.
al ste dosadni pa ušli i šta sad ako ste pošteni ne bojte se,ima li kakvih drugih dešavanja u državi
jadna ova drzava sa tuziteljicom Dalidom. Ali zato je jaaako podobna, poznata neznalica medju kolegama.
A sada jedno jednostavno pitanje ,Jesu li radili po zakonu ili nisu????Nalog za pretres se ne kupuje na pijaci.Mediji kao mediji imaju potpuno pravo da se bune zbog ovakve situacije.Medutim ja ne procitah ni u jednom pasusu svih ovih rubrika da je to mimo zakona.Sto ne znaci da se ja slazem sa ovim kaubojskim nastupom policije oba entiteta!!!