Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidje veze spisak, Zivim trenutno u Njemacko a prije toga sam zivio u holandiji, Njemacka je 200 x bolja a nalazi se na osmom mjestu???
treba biti optimista i reci "a sta bi da sam u Rumuniji, a oni u EU?" :) Salu na stranu, divim se BiH zenama da uopste odluce da rode, a kamoli sta vise!
Kakvo 54to sunce vam kalajisano..u ZE DO kantonu naknade za porodilje kasne 6 mjeseci..ako vec imas srecu toliku da uopste radis, moras kad ti zena zatrudni ,,dumati'' kako ces za pola godine namiriti pare za rezije + hipotekarni kredit od samo jedne plate!!! Ah da, tu je i to neko dijete koje ce doci, samo ti dragi Bog/Allah/Jahve ostaju da im se molis da djetetu nece trebati nikakav sirup ili posjeta doktoru koji se razumije u svoj posao...od tebe ova zemlja može bijedu, fukaru i dužnika kamatarima može napraviti u roku pola godine samo tako...
Za majke možda nije, ali za djecu je idealna. Jedino možda da se uvede ultrazvučna vjeronauka dok su u stomaku, jer trenutno tek u vrtiću imaju, a to je već kasno.
cuj, ja mislio da smo bar drugi
vova australija uvjek medu prvi 10 po bilo kojem segmentu
Black, to znači: ljubav je samo Beč i ništa više! :P :P :P
Pogriješih, ja pročitala da si napisao Austrija :)
u Decembru dobio dijete u januaru predao papire za naknadu, jos ni dan danas marke nismo dobili....jad i cemer
Ispred smo Turske,mislio sam da je tamo bolja situcija.
Hahaha pa samo turkofili mogu misliti da je turska neka sila....turska obicna rupetina od zemlje.... Al turkofili nikad nisu vazili za bistre momke...
Mislio sam zbog toga jer Turci nemaju dugovanja kao mi,pa mi cudno kako ispod nas.Ti si onda vjerovatno Rusofil.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobri, solidni 54. (a u svijetu ima oko 45 zemalja gdje nije baš uobičajno dobiti koleru ili ebolu)