Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nocas je ko lubenica pun mjesec iznad bosne Nocas je pun mjesec ko nekad moja bivsa draga I moja dusa nocas pokucat ce na tvoja vrata Stavim bosiljka pod jastuke moja dusa da te bolje pronadje Nocas je ko lubenica pun mjesec iznad bosne Mi nismo mogli zajedno a tesko nam je razdvojeno Tanka je linija sto spaja i razdvaja A gore usred zvjezdica vidim sliku tvog lica u noci punog mjeseca Nocas je pun mjesec ko nekad moja bivsa draga I na prstima tiho sici cu s linija tvog dlana Volio bih e da mi je prije no zaspes da ti sletim na zjene Nocas je ko lubenica pun mjesec iznad bosne
Čeka se šaranov odgovor...
znam vec sta ce to biti...prijatelju stari...! :D
Allah je veliki.
Ovo je naš mjesec (sa zvijezdom), druga dvojica i Sejdić i Finci neka traže svoj mjesec po butum galaksiji. Ne damo mjeseca na kojem "Mujo kuje konja po ...."
Bosanska ljubavna poezija Vjetar duva, sljive otpadaju trule sljive muve spopadaju. Krmci jedu da ne propadaju, tvoje mi se oci dopadaju. Tvoje oci ko farovi Fice, ti si moje omiljeno bice. Sunce je raspizdilo svoje zrake, vrapci se deru ko konji, mene pici depresija, u dusi mi opsesija, je*o mater ako te ne volim!
Kiša pada, Lišće žuti, Mravi se sakrivaju, Žene paprike nadivaju.... Da unesemo malo dramatike u rano sabahsku ljubavnu poeziju.
Romantika, romantika :D :D
pa to je moj penis : posebno lijep i velik
MRTVI SAPKO
rahmet dusi , Dobar Umire Mlad
OMOGUCITE KOMENTARE DA ISPSUJEMO MRTVOG SAPKA !!!!!!!!!!
ma jok, Sapku rahmet duši, nije on kriv što ima(o) brata kretena....
Zar ti stvarno, mala ne znas ko sam ja zar ti nikada nisi cula za Djoganija e, pa to sam ja, da l' si znala to dodji da malo, malo djuskamo Hajde, vodicu te sad odavde ja i cekacu te dole kod kolima moram da samo da prvo javim se zove me Answer, Answer zove me Stani, nisam babaroga niti opasan k'o droga ali ipak hocu da ti skinem ruz tako lepo je u mraku a ja nisam, znas, u braku ja sam, sada sam samo Sladjin bivsi muz Ja bicu poznata znam, bicu poznata jer sam s tobom vidjena u svim novinama, u svim novinama Ref. Ja, bices poznata znam, bicu poznata jer si sa mnom vidjena u svim novinama, u svim novinama Svasta cujem, ali nikako nisam ljut koliko me ima po novinama postao sam zut ma opusti se i uvuci mac dobro nam dosla, sad i ti si trac Kovaju o meni mnogi vicovi nezgodni ko pokvareni slicovi a ti da, kao da nisi znala ko je ko ma pusti to, hajde da djuskamo Nikada ne nosim kravatu nikako ne plivam u zlatu ali ljudi ipak znaju ko sam ja meni igra je u krvi stvarno sam najbolji i prvi hoce svi da djuskaju kod Djoleta Hajmo svi kod Djoleta svi kod Djoleta da bih bila vidjena u svim novinama, u svim novinama Ref. Sada te imam u rimi zapalim vatru i ostavim pesmu da kuva se dok se jos dimi a onda da duvam i duvam i pitam se da l' ce City to da primi i da l' ce to da snimi ali kad snimi ima da bude krimi Otvaras usta na zvuk doteras malo svoj struk dodjes kod mene na kurs implante stavi i sta ce ti brus puknem soma il' dva da te probijem ja i ceo svet s tobom ce da djuska Znaj da sa mnom sve je Grand daj, dodji na moj stand estrada nam je ko buvlja pijaca i, i mesta ima jos iako pun je kos ma veruj da si samo ti jos falila Samo ja sam falila ja sam falila da bih bila vidjena u svim novinama, u svim novinama
ako se večeras neko ne povukodlači, neće nikad.
Evo vidite Srpskog Mjeseca,....onaj vas osuneceni ce doci kasnije
U banjaluci kisa pada kao iz kabla.A ja se ponadao da cu vidjeti zakovanog Ata!
Na žalost, kod nas u Krajini pada kiša.
https://www.youtube.com/watch?v=gUBrpfLqMPk
Iznutra crven , a izvana zelen?
Mesić?
!!!Ovo je Bosna!!! !!!Alhamdulillah!!! Salam Alajkum za KIKSER'A
nije samo nocas,ja ne spavam evo 3 dana!
aferimi ;)
i ti kikseru deres te banove ko veliki ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)