Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto nam onda saljete drugorazredne politicare da nam "pomognu". Mrsh i vi vishe..
Pa da zapad nije navijački i pristrano nastupao u BiH, a i u regionu (Kosovo, anyone?), to polarizacije vjerovatno ne bi bilo. Kad se nekome daje vjetar u leđa da vrši majorizaciju i nameće svoje oblike uređenja, normalno onda da će druga strana imati kontra-reakciju.
Zasto nam onda saljete drugorazredne politicare da nam "pomognu". Mrsh i vi vishe..
Dodik kaže da si ti lažov i njemački špijun, Štajnmajeru.
Iiiii "polarizacija" je nova rijec za 2022 godinu.
Komsic 2022 🙂 2026...itd Odhebauz u skokovima!
#zeljkokomsic2022
tek ćete da vidite šta će HDZ da radi.spustili su se na nivo malog djeteta.vrlo nezrelo.
Znamo mi to predsjednice. Opet ce biti Komsic. Sve dok su povampireni ovi katolici. Oprostite, HDZ katolici
Laik bi te mogao priupitati - "A da možda nisu povampireni jer im non-stop birate tog Komšića?". E pa da bi ti to preduhitrio, napomeni samo da su oni oduvijek bili povampireni. Ono, od malih nogu i to.
G-dine, Vaša država je najbolje osjetila fašizam i pokajali se. Morate znati da je ovdje goli ološ, lažov, manipulator i kriminalac !
znamo mi to, al de' prvo ti skini azdahi glave(3) pa cemo mi polako istjerati stoku iz torova
Lakse je u Torovima kontrolisati Ovce....ako puste ovce na zelenu livadu ostadose cobani praznih ruku...
Evo ovoga Šrederov ministar, pomogao šrederu da bude danas šef Gazprom, sad će pomoći BiH. Ako misli pomagati kao Ukrajini onda hvala rađe ne
Ne znam kakve ovaj ovlasti ima, al ja prvi put cujem za njega.
Pametnije bi ti bilo da se ti sada brines za sebe i svoju drzavu, inflacije ima i kod vas, sto se tice nas ostavi nas na miru navikli smo mi na 100 puta gore, dok vi niste, da ne puknete opet na dva dijela ko bundeva.