Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zašto onda berlin ne sankcioniše čovića?
zasto berlin ne sankcionise i dodika? Ne radi se to tako,ti mislis to je komsiluk,pa ono kad ti dijete udari dijete od susjeda,lopatu u ruke i susjedu razbi njusku,To se radi dosta perfidnije ali nije to za glupane da da o tome razmisljaju,glupani se trebaju uvatit ranjenja krmadi,gusli belog lukca i rakije!
Objasnio covjek Histerična homogenizacija hrvatskih stranaka i borba za 'položaj Hrvata' koja bazira na savezu sa jednim Miloradom Dodikom, ne može biti ništa drugo nego lažna briga", govori za Klix.ba Weber.
Tko to ruši gnijezda dušmanu, čuva ime svome narodu, brani svaku stopu zemlje ove, što se lijepa, Herceg-Bosna zove, čuva svaku stopu zemlje ove, što se lijepa, Herceg-Bosna zove. To Hrvati boj sad biju, a kad slave, vino piju, boj sad biju i ne žale da ginu, za Herceg-Bosnu, djedovinu. Stara majka, sina zaklela, da Bog da ga i ne vidjela, kad u boj za zemlju polazi, ako ime Hrvatsko pokazi. To Hrvati boj sad biju, a kad slave vino piju, boj sad biju, i ne žale da ginu, za Herceg-Bosnu, djedovinu. Teče Bosna, mirna prema Savi, stan' Neretvo, tu je Jadran plavi, priča stara mog naroda kaže, nema ništa od slobode draže.
...otužna, ofucana patetika...
bolje da istina boli,nego da utjehu pruža laž. vrlo brzo treći entitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Histerična homogenizacija hrvatskih stranaka i borba za 'položaj Hrvata' koja bazira na savezu sa jednim Miloradom Dodikom, ne može biti ništa drugo nego lažna briga", govori za Klix.ba Weber.
Prvo o kakvim demonstracijama pricate, to je bila pobuna huligana iz SBB, i recite jeli to druge drzave bolje zive od BiH, jeli to samo u gradovima gdje su Bosnjaci vecina, lose ekonomsko stanje, jeli u manjem bhentitetu bolje, jeli bolje gdje su Frvati vecina?? Nije!! I ovo nije bio socijalni bunt, vec pokusaj beograda da preko svoje stranke SBB i njihovog poglavice Radoncica izazovu medjubosnjacki rat, to nam je svima jasno i ne se.ri.te o nekakvom socijalnom buntu. A sto se tice "treceg" entiteta je apsurd i pricati, o cemu treba da se prica je ukidanje Hrvatima Status Konstutivnog naroda u BiH, jer 450.000 da imaju Status konstutivnog naroda je smjesno, treba im dati prava koja Bosnjaci uzivaju u Hrvatskoj i Problem rjesen.
Ima li ijedna država koja podržava stvaranje 3.? Meš' čini ni na mapi. A od političara jedino onaj policajac Ruža Tomašić ali nju niko ni ne uzima za ozbiljno, jel' moguće da je to "bio samo san".
A ni Dodu dodika o njegovoj retorici o raspadu BiH....!
Kakva neozbiljnost Klixa! Ona sinocna vijest da je i Putin ukljucen u sankcije. Jos se niko nije izvinio za tu laznu vijest na Klixu.
ni ja isto....
hahah...kako balje prevode OVoj vijesti ima vise od 3 mjeseca Babi se snilo kako joj milo Evo orginala Merkel’s policy focused mostly on work towards closing the Dayton institutions (the OHR, EUFOR, EUPM), something that Great Britain, the U.S., and Turkey have opposed. Nije Merkelova paori glupi protiv kako ste kljakavo preveli "nefunkcionalan daytonski ustroj Bosne i Hercegovine te poziva na ustavne reforme" Nego Merkelova hoce da ugasi medjunarodne Dejtonske institucije OHR, EUFOR, EUPM ali su Amerikanci, Turci, Britanci bili protiv da se te institucije gase Nerkelova upravo zeli ovo so i Dodik hahahaha....Oslobodjenje objavilo orginal na engleskom http://www.oslobodjenje.ba/daily-news/bodo-weber-bih-macedonia-will-be-german-priorities-in-the-balkans
e sad su se nasekirali u z. hercegovini...........nece moci doruckovati
Manje zemlje a većeg belaja :-)
Koji treci entitet? Pogledaj Rusiju sada. Oni 60-tih prikljucili (poklonili) Krim Ukrajini. Kontali: Nema veze ionako Ukrajina pripada SSSR-u. A sada moraju Rusi ratovati za Krim i trpiti sankcije zbog necije nepromisljenosti. Cist racun duga ljubav. Samo cijelovita BiH. Nikakvi pokloni . Pa je li iko lud pa da sebi pravi vjecni zatvor.
ma pametnica moja,sav si mi ko planinski potok.brz a plitak
moje komsinica Rabija podrzava Putina,i zahtjeva da se krim pripoiji Rusiji a ne vidim da ste to bojavili
čim se o tome priča znači spremaju nam treći entitet na mala vrata i snage evropske unije na granice entiteta
Sigurno će Merkelova pitati ovog Webera za mišljenje! Neznam gdje samo izvlačite ovakve autsajdere!? Hrvatski entitet je prvi korak ka prisajedinjenju sa Hrvatskom!
Epa kad si ti čuo jednom za njega povlačim ono da je lik autsajder! Hahahaha koja si ti konjina!
Korak napred nazad dva cio zivot koracam malo srece da dobijem moram mnogo ja da dam. Kad me ljubav povede do bola me dovede Kad me ljubav povede do bola me dovede prof.dr.Hajrija Gegaj