Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Oni su se nakon uspjelog bijega i dugotrajnog skrivanja domogli teritorije pod kontrolom regularnih jedinica Armije RBiH". Kojoj je vojsci pripadao "komandant Henefija"? Kome je bio komandant? Ko je komandovao komandantu? Ili je to Henefija ratovao "na svoju ruku" kao i svi muslimani optuzeni za neki zlocin?
Hvala Luno :-) Prvi put cujem za to ime.
Dobro, nije ime toliko vazno, mada su neka bas neobicna. Kao ona Meddzida :-)) Moram pazljivo da se zagledam da bih procitao ili izgovorio ime. Meni su neki prijatelji iz Sarajeva govorili tako neka smijesna i neobicna imena koja nikad nisam cuo. Kao da nisam iz Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Sud je zaključio da je on naredio dvojici neidentifikovanih vojnika Armije RBiH" Kada će ovaj streljački dvojac hrabrih pripadnika A BiH doći na red? Nije valjda da nitko ne zna tko su oni? Valjda postoje spiskovi jedinica, ili kakav zapisnik sa uviđaja koji je trebala napraviti VP ili civilna policija. Ako nije napravljen, netko i za to treba odgovarati, jer je prikrivanje zločina također kazneno djelo. Ali pošto se radi o patriJotima, dobro su i ovoga Prijića detektirali i kaznili. Mada, ako Prijić bude izručen Italiji, propjevati će imena ili će guliti poduži zatvor i Italiji.
Kako je to pucao kad su mu pobjegli sa streljanja?
Covjek je odlezo kaznu za sto je osudjen i nije mi jasno u cemu je problem??? Zar nas moze da hapsi ko kako stigne po bilo kakvim potjernicama? Sta radi nase ministarstvo ili se vecinom sastoji od okorjelih Chetnika i Ustasha koji nista ne rade za drzavu?
Zid! Ne traciti vrijeme i novac. Al' kamenom - metak je skup.
STA JE ZARADIO TO JE I DOBIO.
Bosansko pravosuđe je sramota. Ubiješ trojicu ljudi i dobiješ 13 godina zatvora. Al vidjeli smo jučer, neće šupci iz parlamenta da pooštre kazne jer se boje da će oni jednog dana biti na osuđeničkoj klupi. Treba uvesti smrtnu kaznu bar na neko vrijeme da se počisti zemlja.
i dobro sluzio kaznu pa dobio nagradno putovanje u germaniju. cuj 13 godina samo .........vela havle....
Pa baš je zločinac!
muslims, sve jasno.
vaiz ... koji vic.
Nek su ga u haps stavili,da on nama iz Sda bude kokurencija,i da krade humanitarnu pomoc,sramota!
E moj Hanefija, strado si u tuđini
samo 13 godina?
Mislio se baškariti u mom gradu... E ne'š Prijiću, dosta je dosta.
onda treba izručiti i domaće političare braći talijanima.