Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi se ne mozemo dogovoriti i to je to. Imamo srece pa je visoki predstavnik takav da nas sve gleda ko majmune i radi barem nesto da nam kasnije bude bolje.
Covic na infuziji ,Dodik se bailiso🤣🤣
Mile haj se odcijepi hahahahahh
Imam osjecaj da je zovkic milf zajedno sa onim Madjarom I njenom vezom Lehen u krevet kako pricaju inicirali ono saopstenje. Opet pucanj u prazno uzp.
Vi nama ne namecete nista vec nam mecete decenijama
U svakom zlu bude i nešto dobro. Da ne bi rata u Ukraini, .eđunarodna zajednica ne bi khurcem mrdnula po pitanju BIH. A sad ovako, moraju, jer njima je u interesu.
bravo