Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsicu zasto nisi posjetio svoj hrvatski narod u Hercegovini? Slabo te vidjamo u Hercegovini, pogotovu u zapadnom dijelu?! Pa ti predstavljas hrvatski narod u zajednickim institucijama a neces da dodjes tamo gdje je hrvatski zivalj najbrojniji. Zasto Zeljko?!
ma ko ce to sloziti, to je prekomplikovano, to ti je jarane slozena recenica
ma u bosni se desi spektakl samo kada oruzje zacveketa..... ostalo sto se desi---kao da se nista ni ne des
Ma sad će on malo njima o antifašizmu, jedino to zna: http://www.hercegbosna.org/kolumne/politika/mobiteli-i-antifasizam-823.html
ooooo evo Sejde poturice, nije ga odavno bilo da prospe neki od svojih bisera. jadna li je drzava na cijem celu su ljudi bez mozga , diplomatske takticnosti i politickog iskustva. uz to jos je ovaj klovn neotesan i obicni ulicar bez manira da bude posjetilac i tamo neke koride u Cevljanovicima naprimjer addmiine nazimgu ti se ciigaanske loyave baaliske familije
Kakav netaktični amater je nama na čelu države to je nevjerovatno. Zamjenik državnog sekretara USA nije tu da pravi spektakle za BiH. Kaže se \"Pozdravljamo napore koje USA vlada ulaže u postizanje dogovora u BiH. Vlasti u BiH će poduzeti sve potrebne korake kako bi ostvarili napredak na EU i NATO putu.\". Tačka i kraj. Nije teško zar ne?
JA VOLIM PIPU DA GOLICAM JAJCA NAUCIO ME CALE.
ma sta kazes sejdo?koga ono ti predstavljas?koliko si imao hr.glasova 50-100?gadis mi se !
ce*niku srmdljivi srpski zlotvore probrini se koliko tvoja s*pska krvolocna crkva napravi genocidnih crkvi pa cak i u tudjim dvoristima!!!!fanatiku pravoslavne crkve!!! najveci fanatici na svijetu i te*oristi su srbi!
Trla baba dlan da joj prodje dan!