Dostaši poručuju političarima
0
"Nismo jeftini kao vaša menza!"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ba,ly,jsk,a posla, dabogda pocrkali od gladi !!
Cini mi se da su i ovi nekad bolji i \"opasniji\" bili? Smijesni ste, DOSTA!
@SaX potpisujem
Još jedni koji političarima nešto ko govore... Ništa od toga...
Nema Demira, sigurno je i on avionom u Saudiju danas,ponio zastavu SDA
Zasto ste blokirali komentare na \"Zlatne Studente\"... Zato sto svi znaju da se ovo vecinom potomci uglednih pljackasa i profitera ovog rata. Ima li ijedno dijete na ALU u Sarajevu da mu roditelji nisu milioneri ili neki ministri, bivsi i sadasnji? Otkad to umjetnici nastaju iskljucivo u bogataskom okruzenju? Zar nije obratno? Zar nije kreativnost posljedica traume i jedinstvenog zivotnog iskustva? Evo nase \"zlatne koke\", kcerke bivseg direktora Sarajevo Apoteka: http://www.radiosarajevo.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=26199&Itemid=182 remek hepek!
Nemojte boni da poskupi menza, da znate kako novinarima dobro dođe jest najjeftinije u gradu.
Mozda jedini poganiji ljudi od ovih na vlasti jesu ovi u Dosta i Grozdu. Takvo licemjerje nije humano ni u promilima.
njihovim saradnicima čestitamo sretno otvaranje farme pilića
Dosta vas je Dosta Zabrinuli se hoce li oni sta dobiti para... ko eto bitan pokret u BiH
Mogli ste jednostavno uputit javnu cestitku SDP-u i gotovo. A da niste jeftini, ha ha... Dubioza je dobila prostor za emitovanje spota u najgledanijoj politickoj emisiji, vi sad mozete aplicirati za veca sredstva kod EU, a sutite sad kad domaci i strani mediji lincuju i satiru udruzenje silovanih zena. FUJ!
jeste relevantni u pm,ajde sad polako po donacije...zbog toga ste tu..
haj reko.....