Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas covjek ne moze ni pocivati u miru
Najgore kada ljudi nesto rade radi sebe, radi nekih svojih potreba a pripisuju to u ime drugoga. Sta njemu vrijedi i da su od zlata i dijamanata? Sta?
Sigurno muftija nebi dao i nebi pristao na ovakve nisane. Ovo su sve novotarije. U islamu je zabranjeno zidati na mezarima i praviti od mezara neku gradjevinu. Pomen na njega je ostao, i ostace. Nebi me cudilo da ih sejtan zavara pa da naprace doviste i da se za nekoliko godina prekrije i natkrije cijeli mezar kako bi se ubacao novac, subhanallah. Kao sto vec ima takvih slucajeva, i to naravno nema veze sa Islamom.
A kakve mu fajde da je sve pozlaćeno, čovjeka više nema.
Covjek koji se jednom radja u 50 god.,po znanju,smirenosti,odlucnosti. Da mu dragi Allah podari najljepse mjesto u dzenetu. Amin
Prvo, ko je on da je iznad obicnog naroda a drugo, ja ako se sjecam njegove dzenaze, on je sahranjen u nekom groblju, neko brdo da se jedva stojalo. Odakle on ovdje?
Muftija je sila !!!
ako vi kazete da nisu onda mora da je tako
Eto trebali bi tebi vjerovati
O čemu vi raspravljati, Bože sačuvaj.
A ko je rekao da su od stećaka?? Pitam za kamenog spavača?
rahmet muftiji, a moglo je to biti i puno skromnije
Imamo mi Bosnjaci previse skromnih za koje se vise ni nezna. Hajde ti nabroj tri velikana bosnjacka iz 18. vijeka?
Meni za familiju pravio nisane, postena i vrijedna porodica Porca.. Hvala.
BIA-n BMW "muftija". Jako mi je drago da su korumpiranog pakaša od metar i žilet njegovi na kraju balade i roknuli. A balje ko balje, i dalje prave spomenike svojim dželatima i izdajnicima.
A na BMW-u registracija "Mufty" 🤣🤣🤣. On i sin mu dođu Vučiću kao familija Kadirov Putinu. Drže Bošnjake dresiranim i odanim hunti. Mufty nije silazio sa Pinka i hepija, a zna se koga tamo pozivaju
Neka je rahmet našem velikanu, ponosu, Muameru zukorlicu...
Bosnjacima se desavaju i desavat ce im se lose stvari uvijek dok god pljuju po svom.Odmah traze mahane i razloge da napadaju i omaovazavaju svoje velikane i vjeru.Ko ne postuje svoje ne postuje ni tudje.Srbi su vise postovali i sada pohvalno govore o rahmetli muftiji.Sad shvatam Srbe i Hrvate sto nece sa nama,jos malo i vise ce prava vjernik bosnjak imati u Srbiji i Hr. nego u BiH gdje su bosnjaci
Šta treba? Da glorifikujemo bez kritike? Tako dobijaš murale zločincima, lažnu istoriju te nacionalističku zadojenost
Nisu mediji prenijeli, nego covjek broj 1 uz Usamu rekao da su nisani napravljeni od stecaka starih 500 gofina. Ili ne zna sta prica, ili namjerno laze, ili je istina da su u pitanju stećci.
Bio je to poseban insan i zasluzuje poseban kamen.Laka ti zemlja junace