Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O stanju u BiH nije niko normalan zadovoljan pa zašto bi i ti bio.
Bakire , sipu ga loma Sadovicu , pa ces biti zadovoljan. Nagrabio si se ti love lopuzo i ti i vecina vas iz vrha te bijedne stranke.... Ali se o tome nece javno jer imate lokalne saje koji za vas rade prljave poslove. Crkni bijedo ljudska, ostat ces samo to nakon svega.
STA JE BILO SA ONIH 42 DJECE IZ SIROTISTA \"LJUBICA IVEZIC\" KOJE SI PRODAO 1992 GODINE U ITALIJU I KOJIMA SE SVAKI TRAG IZGUBIO...JEDNI SU POSTALI \"BIJELO ROBLJE. DRUGI SU PRODATI ZA PROSTITUCIJU I PROSENJE, A PRICAJU DA SU NEKI ISKORISTENI ZA UZIMANJE UNUTRASNJIH ORGANA... NIKAD NI JEDNO DIJETE NIJE PRONADJENO.. A TO STO SI CITAV RAT SVERCOVAO SA KARDZICEM, KRAJISNIKOM I OSTALOM BAGROM, DOK JE NAROD BOJ BIO ZA OPSTANAK, TO JE MALO MANJI ZLOCIN..IMAS OBRAZA DA SE POJAVLJUJES U JAVNOSTI DJUBRE JEDNO IZMETBEGOVICEVSKO...
Kao prvo Bakir je bio na sjednici predsjednistva i raspravljao na nacin kao sto i sada javno argumentuje, ko i malo prati medije to zna! Kao drugo Tarik Sadovic je bio jedna od prvih violina Tihica od kojeg on sada pere ruke kao sto ce i od svih drugih koje se usude da misle svojom glavom i pokusaju da od poslusnika postane barem saradnik gore pomenutog. Kao trece najveca primjedba na rad Sadovica kao sto se vidi iz tzv obrazlozenja ocito nije njegova nekompetentnost vec sto se usudio ovim uhljupima iz medjunarodne zajednice, koji nam pakuju muslimanski geto, reci stvari u lice i to ne jezikom ulice i na TV-u kao lola iz Laktasa nego na civiliziran nacin i u cetiri oka, pa ovaj dobije po usima, a lola iz Laktasa \"tricu\" u oba obraza. Ovo su argumenti, a suplja raznih komunjarcica, koji i ovu priliku koriste da pljuju po rahmetli PREDSJEDNIKU govori vise o njima samima.
zasto nisi prisustvovao sjednici predsjednistva SDA i tamo izrazio svoje protivljenje Sadovicevoj smeni.\'Mene kao covjeka...\' Kukavica kao i u ratu ,sve sa distance.Lahko je tudzim k....m gloginje mlatit.Uvijek si bio i ostao kukavica,spletkaros i lopov kokosar.
drzi se reisa i popustite narod vase pomoci i ti i reis ni on ni ti ni silajdzic nemate legitimitet ni pravo predstavljati citav narod i donosit bilo kakve odluke u ime naroda dosta je bilo 20 godina vaseg jahanja sa pomahnitalim naturanjem bosnjastva i islamske ideologije u srcu evrope sa prvim sehidom ubili ste bh drzavu time ste se izjasnili i o karakteru rata u kojem je sda imala presudnu, pogubno mracnu ulogu za 20 godisnji period zbog vase perverzno nazadne mracnjacke ideologije umjesto poginulih i prezivjelih boraca za drzavu BiH sda, sbih sa efendijama i hodzama svim poginulim borcima uz religijski obred mrtve imenuje sehidima korupcija, najtezi oblici organizovanog kriminala, pljacke i ostali ne ratni i ratni zlocini svojstveni su takvima gdje su pare od srebrenickih da ne kazem sehida reci cu zrtava vjerskog rata? ko ih je pokrao? islamski vjernici naravno. niko drugi.
Bakire glasja protiv Sadoviceve smjene ako si musko. Zanemari ove b/Iaxe iznad i njihove komentare.
Ne faleci lopovsko i izdajnicko ime Izetbegovic zelim da kazem da je ovaj put Bakir u pravu. Sadovica smjenjuju zbog drugih razloga - zato sto je spasio Dragu Lukaca, a time i Tuzbu protiv Dodika i sto je onemogucio Srbiji da pise potjernice interpola kako hoce.
Sulejman Tihic je rijesio da dodje glave lopovima medju bosnjackim politicarima a specijalno SDAovcima zato mnogima ne valja i zato su se digli da mu vrat slome. Od Bakira do Reisa. Sve go lopov i taldzija.
Ne pakuj Tihicu preko Sadovica sram te bilo barabo. Da te samo vidi rahmetli babo!
Ako hoces da se boris politicki moras misliti glavom a ne straznjicom.Cistog obreza odlucan pravedan bez oraha u dzepovima.Boriti se za narod koji te izabro a neslusati kako ce vam klempo narediti da glasate.Zapamtite narod je jaka kobila.SDA kola sve brze jure u provaliju skoro je nemoguce zaustaviti.Tihomir vas gura sve dublje.U ovom momentu Sadovicova smjena je vasa propast garantovana.Od katastrofalnog vijeca ministara mjenjaj onoga ko je bar u poslednje vrijeme nesto uradio za svoj narod.Tihic radi protiv svoga naroda i ocekivate da cete dobiti glas na izborima.Povjerenje kad se izgubi nemoguce ga je izgraditi.Politicari koji rade protiv svoga naroda ili prespavaju mandat nadju se na historiskom smetljistu.SDA politicari provjerite se kako stjite ako vec nije i kasno?
Ja sam Bosnjak, ali moram reci da su Aija i drustvo pokrenuli tocak nezavisnosti u momentu kada nisu imali ni vojnu ni politicku snagu za tako nesto sto je nakraju dovelo do podjele zemlje po nacionalnoj osnovi, sto je proizvelo 200.000 mrtvih itd. itd. Karadzic je bio otvoren i rekao je sta nas ceka, Alija i kompanija nisu imali politicke mudrosti da cekaju pogodan trenutak kao Crna Gora naprimjer. Njihova frustracija od sukoba sa prijasnjim vlastima (lezanje po zatvorima itd.) je izasla na povrsinu tako da nisu mogli razumno i smisleno da vagaju i donose odluke.
A JESI LI ZADOVOLJAN S TIME STO BiH GRADANI NISI STAVLJENI NA BIJELU SENGENSKU LISTU, ZA TO TE IZGLEDA ZABOLI K...C. PO VAMA JE IZGLEDA NAJBOLJE DA NIKO NIJE KRIV, DA MOZETE VJECNO DA SJEDITE NA TIM FOTELJAMA, IMATE VLAST I SVE POVLASTICE KOJE STIME DOLAZE.
i ti ko i babo jedno mislis prije a drugo poslije podne(izbora u tvom slucaju)
bakir je najbolji čovjek u bosni