Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je IVO
Dobri IVO svaka cast.
To je sasvim tachno,sobzirom da se dosta prerachunala na samome pochetku u svojoj vlastitoj zelji i namjeri-koju su joj Mesic i Tudjman predvideli da ce to veoma lako sa bracom Muslimanima,uspjeti da odrade,rachunayuci na velikobrojnost u konfliktu,jer to ih je i ohrabrivalo,kako bih bez imalo straha upustili se u ratna zbivanja,na celoj teritoriji,YUgoslavije!Iskren i poshten pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE!!!
Dok mu vi Bosnjaci ponizno fafate i to virtualno, on bez VAS ponovo sjedi sa \'genocidasima\' i razglaba buducnost regiona. Na znam kako o tome ne javlja ovaj otuzni portal;) http://www.b92.net/news/ pics/2010/04/5152271534bc85c 97c9b38286593017_450x300.jpg Slika je od prije nekoliko sati :)
interpretirali njegov govor,ipak je uradio jedan hvale vrijedan čin,a kosoricu sam smatrala damom i sposobnom premijerkom,ali sam se razočarala pa tako njenu izjavu svrstavam u red sa onom zabranom prikazivanja guzice u turističkom spotu dakle nebulozom
Ma ima sine bosne, ne brini ti nista, ima je jos, do kada to ne znam.
ONI MENI NEMA BOSNE.....MA IMA.....I BIT CE JE!!!!!!!!!!!!!!!!SVI OSTALI KOJI NECE DA PRIZNAJU MARS IZ BOSNE!!!!!!!!!!!!!!CRKNITEEEEEEEEEEEEE
Samo da se zna da je moj zet hrvat koji zivi u Hrvatskoj bio sa H vijskom u Bosni.Tudman crtao podjelu Bosne na salaveti a ona prodaje tu maglu.Hajde ti premijerka oladi malo.
Sto im ga suknu, a oni poletili svi da mu cestitaju!
Škutori svih zemalja,ujedinite se .
Kojim turcima,tebi je izgleda Dario kordić-kvisko ispro mozak za duži period.
jeste, pa da turcima ostavim kucu da mi se kote ovuda..
Što se sekiraš,imaš domovnicu i putovnicu i ajmo ća...a ja.
yebote, ako se nastavite boriti za slobodu kao do sad - ostat ce vam samo sumadija na kraju :D ostavite se fasizma i oslobodili ste se odmah
Koja sapunica oko \"zaljenja\"... Ne znam ko je smjesniji, dronfulja Kosorka koja se upire da pojasni da nije bilo agresije ili ovaj papucar i mlakonja. Ne znam sto se uopste palite oko lazljivih cm@rova, kao da je to nesto novo.