Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@slatki... Ma nismo glupi, sve kontamo, al smo lijeni i apaticni, pogotovo oni u Sarajevu. Ni jedan jedini protest nisu napravili, a vide iz aviona da sve ide na srpsku politiku.
Nije ni cudo da nije cuo \"zapaljivu retoriku\", jer je i on prisastavio sa onim krmetom. Bas me interesuje koliku platu on ima, i onda nam to racunaju u donacije sto nam neki glupaci sole pamet i sire srpsku politiku vjesto spakovanu kao evropsku pomoc, jer smo tako glupi pa nam ovakvi moraju pokazat kako sta ide. A absolvent cobanskog univerziteta u laktasima je po njemu sigurno intelektualac.Mozda su skolski drugovi, ko zna.
@ Zloco, a da se to vama ne desi, nisi razmisljao o tome?
Može vam se desiti da kao Palestinci lutate tražeći sebe i kukate help help help.
cinjenica da nista nije rijeseno prvi put i sto se mora ici na drugi put dokazuje da vi niste pobijedili u prvom ratu za bosnu. a najvise vas boli cinjenica da nikad vise necete imati onoliku vojnu silu u svojim rukama niti ce bosnjaci ikad biti slabije naoruzani nego sto su bili 1992.
@Anaconda Ti si operisana od pameti. Sledeći put ti ni selafije i vehabije neće pomoći koliko god vikala help help help.
@svrbin.... \"help basnia\" hahhaha. Vidis ja se ne stidim sto smo mi tadasnja djeca, zene i ostali civili s pravom prizivali svijet upomoc. A vi i pored sve tehnike, citavog jna arsenala, toliko vojnih i paravojnih formacija, zatim nacina ratovanja \"razvali sve s brda\", opet ste isli na \"PAMAGAJ RASIJA\", i ostala ciganije iz Grcke, Ruminije i Bugarske.
@ svrbin, pa nije valda da ti jos vjerujes u ta sranja, nakon svega, Ili se zezas malko cinicno, jer ti drugo nista i nije preostalo, ili mozda jest\' kakav dobar psihijatar, ali ne dr dabic, taj ne nikako. Neki pravo dobar psihijatar da ti ukaze na obrise realnosti!
i poslije lajčaka lajčak ...
Gresis Anaconda, gresis samo tako. Ta svrbija kako je ti zoves ili Majka Srbija kako je ja zovem ce da obezbedi tehniku i hranu za nasu bracu Srbe u njihovoj drzavi Republici Srpskoj. A dobrovoljci ce da dodju sami i to iz Srbije naravno najvise, Rusije, Grcke, Rumunije, Bugarske. Ta ce vas \'svrbija\' yebati uzduz i naopako da vam ni \'help baznija\' nece padati na pamet.
@RS NE KAKII!!!! Koda je nama stalo da od federacije pravimo drzavu!!! A koliko ste vi bili sposobni pored onolike tehnike i \"ljudstva\" pokazalo se! Sta ce svrbija, pokazala se tu kad je\"kolevka bre\" lagano izcezla. Vi kad bi ste se upustili sad u rat dobro znate da bi vas nestalo sa teritorije BiH, i zato su vam politicke manipulacije uz pomoc nasih izdjanika najjace oruzje. Kad se mi rijesimo nasih \"Tihi\" cet- potrckala, tu padate i vi, i ne pomaze vam vase papagajsko ponavljanje po nasim forumima o vasem rezervatu i sta je \"ono\", neces nista postici!!!!
Nećem Mujo morati čekati 20-30 godina. U roku od 5 godina riješićemo sve.
Srbi imaju sto je njihovo tj RS, sile vojne ima okolo ako ustreba dobice je i to besplatno iz Srbije plus ljudstvo a i Rusi su tu vise nego ikad imate ih u Bosni sa njihovim kapitalom koji oni brane oruzjem (seti se gruzije) tako da pamet u glavu ako bi nekom palo napamet da dira RS drugarski pozdrav
a sto vi ne odvojiste one dvije trecine bosne kao sto ste 1992 tvrdili da ce te uraditi. mi smo ostvarili svoj cilj nismo dozvolili definitivnu podjelu bosne devedesetih ostavili smo to za neka druga vremena. ko ce za nekih 20-30 bit u kakvom polozaju u bosni ostaje da se vidi. jedno je sigurno srbi nikad vise nece u svojim rukama imati onoliku vojnu silu kao sto su imali 1992, a mi nikad necemo biti slabije naoruzani kao sto smo bili 1992.
samo se vi tjesite uvjeravajuci sebe da smo mi bili 1992 bolje naoruzani nego vi. drugo vam nista i ne preostaje. to je samo dokaz vase jadnostii nemoci.