Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drazi mi je dodik od ovog seronje
Moj Nikšiću odavno je vrijeme da na vlast dođu oni koji koji mogu da zarade pare, a siđu oni koji ih već decenijama samo broje !
Najbolje za mladu stranku glasati, sto vec i jesam ucinio. A, ove propalice, protjerat.
na smetljište historije duboko zakopati
al nemoguce je da su svi ista go.na. majmune jedan imo si svoju priliku , kolairo si sa onim s kojim nisi smjeo, propali ste i i zdali ste ideju za koju se zalazete i koju uporni prodajete narodu. stid i sram treba da te bude, treba da te stid tvoje stranke, njenog rada i tvog mandata za vrijeme kojeg nista nisi uradio. za protestante si govorio kako su nadrogirani i date pronaslu 2 kg spida, cak senisi udostojio da se izvines protestantima
Ovo nije normalno više i ovakav nacin glasanja i brojenja mora prestat. Mnogi dobijaju izbore zahvaljujuci kupovini glasova, podjelama paketa, davanjem neke siće sirotinji itd itd jednostavno da se uvede neki oblik digitale koja bi funkcionisala zasebno u jednoj mreži i to je to. retultati bi se odmah znali poslije 7 h, nema nikakvog brojanja, dopisivanja niti lopovije, ali eto.
@dervoffinci Apsolutno se slažem s'tobom
UA SDA. Lopovi.