Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je osvojio 3000 glasova danas s Dodikom pregovara o sudbini Bosnjaka. Sto je najgore lose pregovara. Moramo priznati da je to vise nego tuzno.
Providni ste sda krkani.
Ja bih zamolio ovog goo Usera da ne širi neistine po forumu jer je gosp. Nikšić zvani ni kompenzacija osvojio 5.582 ..da ne bude zabune kod koalicijskih partnera : pet tisuća osamedest dva glasa :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E JOS ONI NE ZNAJU KO JE DODIK, PREVESCE IH ZEDNE PREKO VODE, SDA KAKVA GOD DA JE VODILA JE DOBRE BITKE PROTIV DODIKA
Haha, hej neuroticnog debila, samo zna plaziti jezicinu i mlatit rukama, krme dodikovo
"vidjećemo šta će biti", zaključio je Nikšić.To će mu biti završna rečenica na grobu Bosne.Teško je za vjerovati da je takva seoska varalica kao nikšić toliko naivan da ne vidi šta se radi.Po meni je u pitanju samo bolesna ambicija i borba za vlast kao i kod konakovića i izetbegovića.UKOPAT ĆETE NAS P.... VAM M.......
Nek ti nisi Izetbegovića zaboravio navesti ubleho jedna.
Odavno veceg debila nismo imali koji moze o necemu da odlucuje.
Vidi smradu šta kaže Tegeltija, upravo si to podpisao!
Ono što Dodik radi,ti si potpisao,i ovi iz 8,imaš na SB,tebe je Tegeltija potkovani demantovao,izdajniče
Čovjek zna šta govori...pa njegova kćerka je napustila BiH...zato je on dodatno motivisan da popravi situaciju ovdje za....haj valjda napravi još koje dijete u međuvremenu
Al ih Klaus Schwab bira, lopovi, imbecili, nastrani, ogranicenih intelektualnih sposobnosti, lažovi, licemjeri! Ovaj je imbecil.
Stvarno su nevjernici odgojili generaciju od Muslimanskih sinova čija su srca daleko od Islama. Takve vidiš kako se hvale sa svojim grijesima a kod ostalih mrze namaz pogotovo u džematu. Više neprijatelji moje Domovine Bosne i Hercegovine neće slati svoje sinove da je uništavaju jer imaju bivše komuniste, tj. Osmorke ( SDP i ostale) da završe što su počeli 1990 g.
Sve ste nas prodali
Nikšiću ti si "smrad"najveći....fuuuuj 😡😡😡
šta je nikšiću.ogadilo ti se sve,izgleda mi.
Smradu!
ee jadan je onaj koga ti vodis i predstavljas,,nasao si sa negatorom genocida praviti drzavu...idiot
AHA, ha, ha, ha koji si ti PINOKIO, koliki ti je nos, a ha ha,ha
A dinokio nesmije se ni oglasit da se nebi dodik naljutio ode fotelja