Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je premijeru, ko im ebe ma_ter vise...sta misle da mogu kociti drzavu i federaciju kao i prethodnih 17 godina.
Ma ovo je najbolji premijer kojeg je Federacija imala... zamislite samo da nemamo budžeta... ne bi bilo ni penzija, ni ničega SDA blokira sada i štiti OPET svoje interese a ne misli na građane
Protektorat medjunarodne zajednice je jrijesenje dok se politicari za sve dogovore.
Boze dragi vidi im intelektualnih lobanja,sve coskaste glave za rad u kamenolomima.
Niksicu koliki si nam sada dug napravio,najmanje 15 godina strogog kokuzluka.
Zivjela sda,Komunjare isssssssssssssssssssss.Samo da napomenem:Nikada nije bila veca nezaposlenost za mandata stranke crvenih.Svi silni profesori sa maticnih univerziteta prave privatni biznis na divljim fakultetima.Razlog tome su preveliki broj diplomiranih ubleha i ko zna cega jos sa uistinu nikakvim znanjem ali sa univerzitetskom diplomom.Biroi su nam puni takvih nekvalitetnih nazovi kadrova koji u zapadnom okruzenju mogu biti zidari,pekari itd.Najsvjezi primjeri su nepotizam u zaposljavanju i konacni rezutati propadanje firmi ili veliki gubitci koji neminovno vode u stecaj sa upravo navedenim kadrovima koje su direktno proizveli ti nazovi profesori,gladni para.Konacno javna preduzeca nosioci razvoja pocinju da klecaju pod prekomjernim uposljavanjem a crvendaci kidaju kicmu Bosni i njenom privrednom razvoju,stvarajuci ogroman dug mladim generacijama pretezno turbo folk opredjeljenja.
ma treba ukinuti sve ministre i neće nam ni trebati MMF jer njihove plate, pomočnici, auta i ostale budaleštine ugušiše državu
kakva je ovo samovolja i barbarizam
mogul ovima iz klixa karat mamu ????
cuj,bojkotuju sjednice,nece na sastanke a hoce uzeti plate,mahmu im njihovu,sve ih treba smjeniti,u pravu je ovaj niksic..
ako neko od nas radnika ne dodje na posao sta mu se desi lagano noga papiri i kuci tuguj a ovi ministri malo malo bojkotuju pa tako i ovaj treba odlucit umjesto njih samo bekan bekani
Zakon je takav kakav je i treba se postovati ovi iz SDP-a se nesta digli kurciti.
SDA hoce da unisti i ovo malo drzave sto je ostalo iza njih, idu na smetljiste pa zele i ovo malo drzave da povuku za sobom mali su se napljackali. Dabogda vam se sjeme zatralo za sva vremena ucjenjivacka bagro SDA i Lijanovici.
Niksic je provincijalac i diletant. Opasna kombinacija - APSOLUTNO ne izlijeciva.. Tipicni partizanski komesar - ponos SDP.
joj gade mi se više ovi iz SDP-a i SBB-a,,, prava kriminalna organizacija
OVI SDP-ovci NIKAKO DA SHVATE DA JE OVO DRŽAVA A NE NEKA NJIHOVA PRIVATNA FIRMA GDJE MOGU SVE SAMI ODLUČIVATI,,,ALI NEKA IMAJU JOŠ DVIJE GODINE I ONDA ODLAZE U ZABORAV AKOBOGDA
NIKŠIĆU DONESI BUDŽET!!! DOSTA JE SDA KOČIO OVU DRŽAVU SVE OVE GODINE POSLIJE RATA. SADA NE MOGU DA PRIZNAJU DA SU OPOZICIJA, PA BI DA PONOVO KOČE. ZA VRIJEME NJIHOVE VLADAVINE JA NISAM VIDIO NIŠTA DOBRO, A IMALI SU VREMENA I PREVIŠE DA SE DOKAŽU.