Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ovako nastavi sa MMF-om, za tri godine ,kompletan budzet nece biti dovoljan da se servisira vanjski dug...neki to mozda i zele da , da nam glavne resurse stranci uzmu i da budemo vjekovima hamali, tamo njima, u svojoj zemlji!
Nadati se necemu boljem mozemo iskljucivo zahvaljujuci ovom covjeku i ljudima oko njega, jer da nije njih SDA bi nam uzela i crno ispod nokata...
majko draga ... samo kredite i dugove gomilamo ... crno da crnje ne može biti ..
Tako je to kad se jedan okorijeli kriminalac postavi za predsjednika FBiH, udari mu moc u glavu, pa krade i sakom i kapom sa pajdama cija je prakticno marioneta bio, i onda nam se desavaju ovakve situacije da moramo da trazimo razumijevanje od MMF-a, jer Budimir ne moze da potpise iz zatvora.
Ma ovaj čovjek je legenda živa
Ne možes ni kontaktirati sa predsjednikom Federacije kada je u zatvoru, ali ako ga neko bude kontaktirao prenesite mu pozdrave ahbaba iz SDA! I nek se plaho ne sekira, brzo će i oni!
eno dodik vec trlja dlanove...