Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dugovanja prema MMF-u su nastala u ranijem periodi i sada sve dolazi na naplatu i na ovu vladu koja mora naci rjesenje kako da se taj dug izmiri iako oni nisu ni uzimali ni raspolagali sa tim novcem
Dugovi se nisu nagomilali odjednom, nego su se gomilali godinama, a sad vlada mora naci rjesenja za vracanje duga... To je veoma zahtjevan posao i zahtjeva puno odricanja, sto ocito nekim od ovih komentora na facebooku ne odgovara... Premijeru svaka cast, na trudu i zalaganju...
@suncica87 Izvini ali moram ti reći da si glupa ko Qrac ... Šta sad ... ove i iduće godine ćemo uzeti kredit .. a onda one tamo više nećemo ... a slučajno je ona tamo godina izborna godina ... Šuplja priča, ofirna itekako !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I pored ovolikog zatecenog duga premijer je uspio naci prostora za nove investicije i za nova radna mjesta. Bravo.
Zna da radi posao za koji je placen.
POZIVAM SVE BUDŽETSKE KORISNIKE DA KONAČNO POČNU KUPOVATI DOMAĆE PROIZVODE TE TIME SEBI OBEZBJEDE PLATE - naime, od kupovine domaćeg od 10 KM čak 7 ide državi a od uvoznog samo 2 KM - pomozite privredi, napunite budžetske kase !!!!!
Moj Niksicu, ja koliko sam upucen SDP je uvijek bio na vlasti, tako da ne kaki i nadjite rjesenje, ne samo vi vec svi zajedno, a vidim mnogo se razlikujete od predhodnika, uzimate od MMF novce, dok su oprije vas potpuno drugacije radili uzimali su od MMF-a ccccccc ista govna........
Sta mozemo,kad nam druge nema.
Šta se pravdate uzmite sebi koliko vam treba, a državi šta ostane. Zanimljivo je da prozivate staru vlast. Pa vi ste došli na vlast jer ste tvrdili da ste drugačiji i da možete bolje. Sad se zadužujete isto kao oni, umjesto da vraćate dugove. Pravite alibi za svaku narednu vlast koja će tvrditi da ne mogu raditi zbog zaduženja prethodne vlasti??? Razlika između vas i SDA je jedino u broju izgrađenih džamija, u svemu ostalom ste isti.
tuzna nasa realnost - zaduzivat cemo se mi cijeli naredni vijek kako bismo vratili dugove koje su napravili ovi sto su sjedili u drzavnim foteljama od rata do danas
Stanje u Federaciji je zabrinjavajuce, ali moramo postati svjesni jednom za sva vremena, da ovo stanje nije od jucer niti je od prije dvije godine... Nastajale su godinama nakon svih kradja SDAovaca i njihovih partnera... A sad je sve to doslo na naplatu...
Ne znam stvarno sta je ovdije i ko moze naci problem oko ovoga. Mnoge zemlje se zaduzuju i otplacuju te kredite, samo je vazno da se investira u projekte koji ce taj novac uduplati, sto je realno, ali nije mi jasno sta je prethodna vlada radila sa tim novcem. To bi trebalo istraziti i vidjeti kakvi su lopovi bili u vladi i kazniti i uzeti od pojedinaca koji su se na taj racun obogatili!
nema veceg debila I idiota od tebe. nisam SDP ovac ali je NIksic realan covjek I realnost he da simpatisem SDP.
Evo, poceli smo otplacivati Silajdziceve, Izetbegovice, Brankoviceve itd. nekretnine. Bravo za 20 godina pljackanja drzave
Hahahaha komentara :) Invazija SDPovaca na članku, spašavaj se ko može!
Zna čovjek svoj posao, uradio je odlično Nacrt ovaj put i što je bitno na vrijeme
Odgovornost je čuda, a malo ih je za koje se može reći da svoj posao rade odgovorno!
Slažem se, bitno je da se rokovi poštuju. Svjedoci smo da je u predhodnim sazivima vlade bila premija ukoliko se usvoji budžet uopšte, a kamo li još na vrijeme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puna podrska Nikšiću. Na osnovu njegovoh prijasnjih rezultata, ne trebamo sumnjat u ovo. Zna on sta radi, dobro mu je razradjen plan i kao sto kaze " da 2014. bude godina početka ekonomskog oporavka i novog zapošljavanja."
Ljudi ... ovaj KLIX je PUN SDP-OVOG kadra... 100% sam siguran da je na platnom spisku bar 50% od ukupnog broja komentatora !!!! SDP = SDA !
Naplatite dugove velikih gazdi prema ovoj drzavi, pa ce biti para za popunjavanje rupa. Ne trebaju nam tolika zaduzenja, kad nasi tajkuni duguju drzavi. Svaka cast za rad, ali hajd malo neka i kod nas bude Sanadera, Miskovica i slicno.
U Nikšićevo ime govore njegova djela, stoga puna podrška u svemu što radi
Ako tranša izostane, uslijedio bi neželjeni rebalans"? ------------------------------------------- Jebe se SDP mafiji, njima treba sto vise love u opticaju kako bi ukrali pare za izbornu kampanju i djaba sto narod apsolutno ne pristaje na bilo kakvo zaduzenje kod MMF-a, Niksic se zaduzuje i stranacku politiku provodi?
NERMINE KRKANE, kradi kradi, doci ce vrijeme kad ce te ici u zatvor. sIFRA: Nadan i Ivo