Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam političar ja bih se vječno upisao u opoziciju. Ne radiš ništa, kritikuješ i bereš lovu kao i onaj u poziciji, a nisi kriv. Hipotetički....naravno....
To ti dodje ko Dzeko...sto bi igro kad mos sjedit na klupi a primas isto :)))
Nije isto, kad si u Opoziciji nemres krasti firme i unistavat...razumijes.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba prodati sve...a babini sinovi kod privatnika nece tek tako raditi i opstati...kakve mi koristi imamo od bhtel? Portir u npr. elektroprivredi ima vecu placu od ljekara opce prakse...ili prosvjetnog radnika
Šuti Nikšiću, bolje ti je da se ne javljaš! Da si imao još jedan mandat, sve bi uradio isto kao oni, jer je nestalo novca. I ti si ih trošio zajedno sa prošlom vladom. I one vlade prije. BiH grca u dugovima zbog vašeg neznanja i nerada. Koliko ste se vi zaduživali, a ništa niste davali, niti ste razvijali privredu i ekonomiju! A da ste razvijali, ne bi nam sada stranci postavljali uslove da bi nam dali "šaku eura" Vi bi ste za šaku eura prodali cijelu BiH, toliko vam je do nje stalo. Koliko vam je stalo, vidi se po tome da smo po svemu najgori u Evropi, odvukli ste nas na dno dna. Najgori smo zahvaljujući vama nesposobnjakovićima i neznalicama - foteljašima! A mogli smo imati sve svoje, pa da ne ovisimo od MMF-a. Sada nam oni diktiraju kako će se "Qkuća pospremiti". Toliko je sve zapušteno i pohabano, da ovo stanje u BiH ne može urediti niko dok je i jedan od vas/njih prisutan u vlasti, na svim nivoima.
Sdp je kritikovao od rata do 2010 i kad su dobile izbore unazadili drzavu za 20godina seres niksa
Upravo tako Nermine rade ono sto tebi nije poslo za rukom
Kakva je logika prodati jedine firme koje dobro posluju? "Žao mi je" samo ovih babinih sinova što su ih tamo preko štele zaposlili, opis posla: primanje plate. SVI ĆE OTKAZ DOBITI ako se ove firme privatizuju!
Jos jednom se pokazala ispravnom moja teorija da DF uopce i ne postoji nego je to samo jedan ogranak SDP-a. Kad je SDP vidio da ce popusiti izbore onda su se fino dogovorili da naprave drugu stranku i da obje idu na izbore. Nakon izbora DF zadrzava sve SDP-ove direktore na pozicijama kao dobri su, a sve firme u gubicima. I sada ide prica o zajednickom nastupu na opcinskim, a onda ce se ujediniti i na opcim izborima i ko je ustvari tu pusiona.... jedino narod. Koji licemjeri.
Kaze Izet Fazlinovic:"Neke narandze su unutra i crvene". (Enesova stranka boja narandze)
Sve treba prodati kad samo vidiš kakvi neljubazni rade. Kad budu radili 8 h dnevno, za 600 km onda će cijeniti. Jedu za šalterima...
Sve firme treba prodati i privatizovati poslije se neće imati za šta svađati i maltretirati ovaj sluđeni narod.
Obzirom da nijedan medij nije objavio, rudari rudnika kreka (jama mramor) nisu htjeli izac iz jame zbog kasnjenja plate, toplog obroka, nemogucnosti lijecenja itd.
Sve su prodali i unistili jos ovo malo sto je ostalo hoce da prodaju i ode Bosna u BANKROT i onda cemo postati KANIBALISTI
Pa koji bolesnici da li imaju mozga nesto najvrednije prodajemo.Telekom najveci sponzor kulturni,sporski manifestacija,Strana komapanija kad dođe zanimace je samo profit i svake godine ce iznjeti iz Bosne jedno 100 miliona km ciste love.
Prodajte te drzavne firme od kojih koristi imaju samo politicka elita umjesto da dizete kredite MMF-a i tovarite to narodu na leda da vraca. Obicni gradanin nema nikakve koristi od telekoma i elektroprivrede osim sto su im racuni za njihov los rad sve veci i veci a drzavnim monopolom nedozvoljavate nikom drugom da pruzi gradanima bolju i jeftiniju uslugu.
Jos 93-ce u jeku rata ste ukrali drustvenu svojinu - svojinu svih gradana kada ste je prekomponovali u drzavnu tj. u imovinu pod kontrolom politicke elite. Zato se kod nas sva bagra bavi politikom (zarad korupcije i kontrole javnih firmi), posten covjek koji bi htjeo da pomogne drustvu nemoze doci do izrazaja. Iz tog razloga javne kompanije treba da se prodaju da bi prestale da budu magnet za krimino/korupcijsko/politicki sljam. Tek tada mozemo ocekivati normalne ljude u politici, kao i normalnu politiku i politicki sistem koji moze da pruzi napredak.
SDA i HDZ reforma i agenda = prodaj sve nakamari pare da se ima sta opet pokrast, recept by Mile Laktasenko. Zao mi je kad krcme domace ali i drago kad vidim neradnike.
Prodajta te javne firme od kojih koristi imaju samo politicka elita umjesto da dizete kredite MMF-a i tovarite to narodu na leda da vraca. Obicni gradanin nema nikakve koristi od telekoma i elektroprivrede osim sto su im racuni za njihov los rad sve veci i veci a drzavnim monopolom nedozvoljavate nikom drugom da pruzi gradanima bolju i jeftiniju uslugu.
ovi rade isto sto je i niksic radio u svoj vakat. I on bi tada sve prodao da je mogao. A lično, mozda bii najbolje bilo da telekom kupi kakav ozbiljan operater iz evrope pa da napokon imamo kvalitetnu uslugu uz pristupačne cijene. Opet će naši ljudi tu raditi a samo para neće biti za političare koji će ga jos malo i sahranit.