Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši vicevi toliko smiješni da se svaki dan kokne po par penzionera. Većinom u najmanjem entitetu.
@OBILIĆ Ne poražena srpska vojska, nebeski narod, granice Knin-Karlobag itd., Kosovo je Srbija, garda cara Lazara, privatizacija NIS-a, skandiranje Putinu u B.L. i Bg., mreža autoputeva kroz RS, termoelektrana Gacko, međunarodni aedrom u Trebinju, isplaćivanje penzija iz dividende PIO Fonda, autoput B.L.- Gradiška, 3500 eura za pepeljaru itd. nije baš da vi nemate mjesta u vicevima, samo mi se čini da se mi i vi utrkujemo ko će biti u boljim vicevima
cemu ovo raspravljanje sa komsijama? rs ce laganini da nestane sama od sebe. vidite da ih je bijela kuga vec pocela stizati. moramo se samo da strpimo koju godinicu. ne treba nikome nikakav rat vise jer ce komsija nestati na prirodan nacin. putite ih neka laju ne preostaje im osim toga vise nista.
I u Drezdenu su stradali civili i u Berlinu. U antifasistickoj borbi stradaju i civili na strani fasista, islamofasista. Srbima se nikad nise nece ponoviti Jasenovac.
za podjele su samo seljaci jer za drugo ne znaju jedno selo, jedan vjerski službenik, pošta i granap i to je to.
I VI PRIČATE O JUNAČKOJ BORBI HAHAHAHA POKRALI ORUŽJE JNA I BACALI GRANATE PO CIVILIMA SERVSKO JUNAŠTVO HAHAHAHA M R Š ČETALJU
Podjele su evopsko dostignuce. Suzivot mogu zeliti samo psihopate koje zele da im dijete sutra ratuje.
A sad bi da budete Bosnjani ? hahahahahaa Pa koliko puta cete mjenjati nazive. Ja sam Srbin a sa vama hvala bogu nemam niti cu ikad imati ista zajednicko. Mi smo dva svijeta a da na spominjem vjekovna neprijateljstva.
Podjele su skupe evo nemamo para ni da markiramo granicu a kamoli da postavljamo granične prijelaze.
Jednostavnije, praktičnije i jeftinije je da smo svi jedan narod Bošnjani a vjera je ionako intimna sfera pojedinca. Onaj koji se osjeća pripadnikom nekog drugog evropskog naroda može jednostavno da se preseli u zemlju u kojoj njegov narod živi-
A vi u Tuzlu i Sarajevo. Doduse, jos par sela i to je taman 24% koliko ste \"junackom borbom osvojili\" hahahahahahaha
Podjele se prakticnije i ljepse. Tacno znas gdje zivi koji narod. A u nakaradnoj BiH tri naroda. Smijesno. Fino podjeliti kao sto je normalno i da zivimo poput svih naroda u Evropi.
Baš ste dobro dogurali eno Ćosić neće da umre hoće da vidi kako ste se svi nagurali u Beograd.
Pa sta radimo od 1992. nego dijelimo. Dobro smo dogurali. Evo sad nam i SDP pomaze jer lakse je podjeliti drzavu bez vlasti i bez para. A ne bi bilo lose kad bi i vi pogurali pa da se bar ovaj put mirno podjelimo kad civilizovani ljudi.
Pa podijelite ne znam šta čekate. Izgleda da ti govoriš samo u svoje ime a ne u ime nekih starih naroda.
Pa dobro vi volite raznolikost. Malo ste Neopredjeljeni, malo Srbi-Hrvati, pa malo Muslimani pa sada Bosnjaci, sutra bog zna. Ali mnogi stari narodi ne vole. U Evropi su raznolikosti omedjene drzavnim granicama. I mi moramo BiH podjeliti da bi zivili normalno. BiH je zlo kao sto se ispostavilo da je i SFRJ bila zlo koje je zatrovalo ljude a posebno odnose Srba i Hrvata koji se nestankom SFRJ poboljsavaju.
\"Ko j.. 88 miliona\" Milorad D.