Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da je protuzakonito, slažem se. Samo što Lijanović i ne zna drugačije! Sve dok su nama na vlasti takvi kao on, jadni li smo ! Nikšiću sva podrška !!!
Lijanovici,Desnica Radivojevic...sve go lopoc i prevarant.Nepamtim kad su nesto dobro uradili po drzavu,osim sto je deru finansiski.
Ove budaletine sto pisu ove napisane im komentare fakat presmjesni ...
Niksice se doista bori za ovu zemlju,realno svi dobro znamo koliko su SDA,Lijanovici i njima slicni opasni i koliki su lopovi,koliko su unistili ovu drzavu.ali ipak on ne odustaje i bori se u ime gradjana.Svaka ti cast Niksicu...zaista si jedna ziva legenda.
Nikšić je jedan od rijetkih političara koji se bori za ovu državu! Ali čemu, kad je jedinka ? Sve dok se mi ne riješimo s vlasti onih koji konstantno opstruiraju (a znamo svi odlično ko opstruira zadnjih 20 godina ) teško se nama !
Niksic i drugi ministri iz SDP treba da podnesu ostavke, dosta je vise opstrukcije i nerada, ako si ti Niksicu zaposlio familiju sad mozes da ne radis i da sve blokiras, kako te nije sramota smradu jedan i ti i svi ministri iz SDP samo pravite blokate i bjedu od gradjana BiH, sram vas bilo smradovi jedni.
Samo se pitam do kada ce norad sutiti na lopovluk SDA,koji su nam napravili razdor u drzavi...30 maja svi na ulice i otjerati lopove.Premijeru zaista dobro radis svoj posao,mislim da ce se definitivno ovim lopovima stati u kraj..
Samo ce Lijanovic dobro da iskise, i ovo krsenje poslovnika o radu i izmjenama....iskihat ce i one poticaje koje je dijelio po poznanstvima, iskihat c eonaj dug Hypo banci, dobro ce on iskihati...Nije ovo nicija prcija da se prema ovoj drzavi i njenim institucijama ponasas tako da od njih pravis svoj privatluk, uzimas ovlasti premijeru kao na traci itd... Lijane dobro se spremi pa sa Budimirom pod ruku u KPZ !
Nikšić: " Izmjene Poslovnika o radu Vlade su direktno usmjerene na rjesavanje Zivota obicnih gradjana i njime se zele rjesavati pitanja za zivot gradjana... a to se kosi sa politikom SDP, jer mi iz SDP zelimo da otezamo zivot gradjanima,,,, zato sve opstruisemo i blokiramo..... mi smo svoju rodbinu uhljebili i narod nas ne interesuje"" Istakao je Nikšić
Dobro nam je poznato sta SDA i Lijanovici rade,njima je bitno da ovu zemlju sruse i sto vise novca dok su na vlasti uzmu za sebe,sve ima malo kao da nece umrijeti...Niksicu vjerujemo u tebe,gradjani te podrzavaju i znamo da ces se izboriti za ovu zemlju i za ovaj napaceni narod
Već godinu dana nemamo podršku Federalnog parlamenta za naš rad, što ovi ministri neće da priznaju", rekao je Nikšić i dodao da Vlada već godinu dana radi u otežanim uslovima. Tako je velika podrska za sjajnog premiera!!Rad rad i samo rad..
Mufljuzu,! Daj ostavku, vlada pada i sve će biti u redu. SDP, smijete li reskirati. Nemože se imati i jare i pare. Vaše sjedenje ne na dvije, već na nekoliko stolica košta ovaj narod i živaca i zdravlja, vas vlasti. Vaša politika je prešla u uništenje Federacije. Narod će raspisati potjernicu za čelnicima SDP-a
macina trava - pa mislim stvarno mogli su ti iz sdp-a dodijeliti drugi nick, na primjer frutolino.
crveni kmeri dosta sad pisanja, zaslužili ste odmor, hajmo sad svi na sokić, donio tata vaš zlaja i kolače iz moskve.
Svi koji imali poznaju zakon, znaju da 76. sjednica nije odrzana u skladu sa zakonom, bez obzira sta Lijanovic tvrdi.