Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke rukometasima i fudbalerima i svi oni koji su normalni upucuju cestitke, a neka pati kome smeta!
političari su normalna kasta?? svakakvih li smislova u bašti B.
podvig bi bio kada bi svi političari izvršili kolektivni harakiri...to bi bio najbolji dan za ovu napaćenu državu/regiju/planet zemlju!!!!
Svi politicari trebaju da daju svoju podrsku sportasima jer oni najbolje predstavljaju nasu drzavu.
Niksicu,ti si moralan i posten covjek,pa mi je drago da je upravo za vrijeme tvoga mandata kao premijera Sport u Bih konacno dosao na svoje, da ne govorim o pomoci Vlade rukometnoj reprezentaciji.Bio si rukometas,pa ti je ovaj uspjeh posebno drag.
Pohvale za Vladu FBiH na čelu sa premijerom za financijsku i svaku drugu pomoc rukometnom savezu. Nadam se da ce i kantonalne, kao i državne vlade slijediti ovakav primjer!
Svaka cast Vladi koja je podrzavala Rukometni savez. Ko god prati rukomet jasno mu je zasto i kako Niksic dozivljava ovaj historijski momenat koji su nam priustili nasi rukometni zmajevi
Jeste, jasno nam je... Propali rukometaš Nikšić i lopov koji je kao predsjednik RK Igman Konjic pokrao klub i doveo ga do toga da već duži niz godina ne postoji ;)
i vi ste podvig za Historiju :)