Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAZALOST MEOCJENJUJE SE LJEPOTA NEGO ONO STA RADI...A BOGAMI OVO JE DOSAD NAJBOLJI PREMIJER KOJEG JE FEDERACIJA IMALA!!!
"Drago mi je da je ovim primjerom predsjednik FBiH pokazao da može poštovati Ustav FBiH. Iskreno se nadam da će ga poštovati i povodom mog zahtjeva za smjenu osam ministara u Vladi", zaključio je Nikšić. Svakako bi trebalo da se ispostuje zahtjev Premijera, on nije podnio zahtjev za smjenu iz objesti,vec iz razloga sto opstruiraju vlast i sto njihov rad lici na sve osim na rad.
OTKUD OVAJ POLUPISMENI DA PRIČA O ZAKONU I USTAVU, A OD KAD JE NA VLASTI SAMO RUŠI I GAZI USTAV. SIGURNO JE PRAVO KUPIO ILI ZAVRŠIO U MOSTARSKOM RASADNIKU, PA NAM JE OVAKO PISMEN. SAMO SE HITNO TREBAJU RASPISATI VANREDNI IZBORI I OTJERATI KRIMINALNU BAGRU.
nema moze postovati, vec mORA da se postuje ustav!! to je najvisi pravni akt
Pa normalno da će poštivati Ustav, Budimir je za razliku od mnogih, koji idu po svoje mišljenje velikom vođi, ipak istinski gospodin u pravom smislu riječi. Čestitke Predsjedniku F BiH.
O čemu se Brat godine, kao što CIK višegodišnjom istragom i jeste utvrdio, informirao tek iz novina. Vremena su takva, životni je tempo paklen... Zaposliš brata, a i ne znaš da ti nije familija. Zato, svi oni, a ima i takvih insinuatora, koji napadaju Nermina da je zaposlio Mirsada, neka se prvo pogledaju u ogledalo. I zapitaju: Jesu li oni Nikšiću nudili svoga brata?! Nisu! E, pa morao je onda nečijeg zaposliti. I tako i jeste nastala ona premijerova povijesna, koju naprosto moram ponoviti: Brat je mio, ma iz kojih Autocesta bio!
doslo Budimiru iz gu.zi.ce u glavu
Zna i gosp Budimir nekada pozitivno iznenaditi i dokazati da ipak nije pod utjecajem nekih ljudi,ma da i ponekad dijeluje izgubljeno!!!
Pa bilo je i vrijeme da pocne postovati
Fuj kada vidim neke politicare,zar covjek moze vise da lici kojotu nego covjeku........