Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Nikolić da se ožiljci od rata ne vide,zar je potreban neki drugi komentar,možda se kod vas ne vide,majmune jedan nosati...
I mi vama zelimo isto i da drzite ubuduce prste sto dalje od BiH ! Ako cete na cevape i u goste ....bujrum ! SIKTER
i vi ostaci Turske okupacije, poturceni muslimani sto ste okupirali trenutno 24% Bosne, sto dalje svoje prljave prste od Republike Srpske i Herceg Bosne!SIKTER FUKARE POTURCENE!
Jedi Ti te vase smrdljive cevape.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve čestitke Bakiru. To je mudra državnička politika u korist BiH. Nadam se da će Željko Komšić bar nešto naučiti o odgovornoj politici. Ukoliko ništa ne nauči predlažem da se Željko 2014. kandiduje za direktora vrtića, to mjesto bi bilo primjereno njegovoj političkoj filozofiji.
Bakire ovaj put moj glas,umjesto tebi sigurno ide Komsicu pa makar bilo 300% gore da ito probamo a ti i dalje trci i stiskaj ruku VOJVODI,sramota.......
Izetbegović je tokom današnje posjete takođe naglasio da se treba poštivati ustavnopravno uređenje Bosne i Hercegovine te da "u BiH ne postoje dvije države. Postoji samo jedna država Bosna i Hercegovina. Na Balkanu ne postoje dvije srpske države." On je podsjetio na žrtve u Srebrenici, te na to da je "svaki treći Sarajlija tokom rata u BiH ranjen, a svaki 10. umro".
Bakire ti si samo očiti primjer da je ljudska glupost beskonačna. Pa i ptice na grani znaju ko je Tomislav Nikolić i šta on zagovara. Da nikad nije pomenuo republiku smrdsku kao državu, da nije bilo farse u UN-u, nisi trebao nikad otići niti prihvatiti njihovu posjetu - dok djelom ne potvrde ono što bajagi izjavljuju. Samo dan uoči tvog odlaska u Srbiju, u Bijeljini su četničke džukele razbile prozore na džamiji u centru grada - džamiji koja graniči sa zgradom suda! I naravno niko ne zna ko je! Glup, gluplji, Bakir!
Mudro zboriš Mirsade. Kad te se bude pitalo za vanjsku politiku onda ti njima redom j.majku i to će ih sigurno naučiti pameti. Do tada sjedi i uživaj. Nauživaćeš se ne brini...
Ma tko i najmanje povjeruje u ono što je smrdljivi Nikolić izjavio jadniji je od njega. Četnik se ne mijenja. Doputuj smradu u Sarajevo pa izjavi da se moraš brinuti o genocidnom entitetu.
Da li bi npr. nakon 4-godišnjeg iživljavanja nad Beogradom predsjednik srbije došao u SA da se ulizuje???
Nadam se samo da su svi bili iskreni i da nema nista umotano ili uvijeno da lijepo zvuci.
Bakire jesi mu rekao u lice što si planirao?
Bit ćemo prijatelji tek kada priznate Genocid i Otplatite svu štetu poćinjenu u ratu.... Kratko i jasno
Moras da se naguzis, da dobijes odstetu. Kratko i ubitacno.
Žalosno je da na ovom portalu kao i većini drugih u našoj zemlji su toliko u većini slučajeva primitivni, nacionalnom mržnjom i netrepeljivošću zadojeni komentrai da jendostavno normalnim civiliziranim ljudima uništite svaku volju da kažu bilo šta..... I što je još žalosnije huškačke komentare daju oni koji su još uvjek zeleni u prvom smislu te riječi. Za sve one koji su željni dalji podjela, tenzija, rata, blokadi i stagnacije preporučujemo da se ugledaju na desetine žarišta trenutno aktivnih u svijetu...... Sirija, Irak, Afganistan i drugi..... sav normaln svijet osim par zemalja prije navedenih ide naprijed i u tom svijetu nema mjesta za one koji gledaju u nazad... kao većina komentarora... pa hoćemo li mi putem Somalije ili putem koji obezbjeđuje mir, stabilnost i prosperitet nama i našoj djeci..... a uslov toga je zajednička, međusbna saradnja i nas u Bosni i sviju država u regionu. Što to prije svatimo bolje za sve nas.
Sbrija nije garant Daytonskog sporazuma, Srbija je samo jedna od umiješanih strana u rat!
Vi ste izgleda naš jedini portal, koji nije tačno prenio Izetbegovićevu izjavu. Šta je sa dvije srpske države? Državnošću BiH? Gdje je to u textu?
SIPTARI SMRDE KO PASJA PISHAKA I MACHJE GHOVNO ZAJEDNO i jos gore od toga, kuga od tzv. naroda. siptari su proizvod maymuna i svi.nje , incest marva
Izetbegovic zadovoljan,pusti suplju,ako je obecano koji milioncic u djep onda je on zadovoljan,a ko gradjane....
izetbegovic je jos dodao : bice sve kako treba akobogda insallaaaaaah