Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljude koji mrze Bosnjake i Hrvate, mi Bosanci zovemo srbima
Ti si odlikovan cetnickim ordenom za ludjacenje po Bosni. Mrs, jbo ti majku svoju, licemjeru cetnicki!!
@drinskysorab VRS je jedina vojska u historiji UN-a koja je osudjena za genocid i terorizam nad civilnim stanovnistvom. To vam vise niko ne opra s obraza usranog :))
Ako su Srbi tako miroljubivi zašto im 4 najjača političara Vučić, Nikolić, Dačić, Šešelj? Kakav jezivi kvartet! Treba kineski zid spram Spram Srbije graditi.
Ti si onda vjerovatno pri vrhu liste tih ludjaka.
Nemogu da vjerujem da u srbiji ima tri miliona ludaka koji su glasali za tebe, jer fakticki tako ispada jer svaki koji je glasao za tebe najradije bi da vidi bosnjake i hrvate kao u potocarima u srebrenici.
Vise nije Toma diploma sad je Toma ludjak..
Znaci 90% srba ludjaci..
https://youtu.be/UfMijGa1GNs
Pa on proglasi svo politicko vodjstvo, sa ove i one strane Drine ludjacima a o SANU da i ne govorimo. crni Tomo bolje ti je da cutis
Tako je luđače
Hm
....u srbiji nije bitno što tko kaže.....bitno je što svi misle, a misle isto.....
Onda je on ludjak broj jedan
Srbima vjerovati je gore od samoubistva,odlucis se na samoubistvo i zavrsis u sto kracem vremenu,padnes Srbinu u nemilost, tek ted iskusis Isusove muke i spoznas sta je zvijeru ljudskom obliku.
@Zilot Lazes,lazes Srbine,Namjera tih uTuzli i u Dobrovoljackoj nije bila da izadzu mirno.Bjeljina,Foca,Visegrad Zvornik,Vlasanica,Bratunac,Srebrenica,Rogatica,Cajnice,Kozarac,Prijedor,sve je to vidzeno prije Tuzle i Dobrovpljacke.
Najgluplji bošnjqk je onaj koji jos uvijek vjeruje srpskoj riječi oni misle da smo mi glupi i da nas lukqvstvom mogu varati ali jq tvrdim sa pravom da su se vremena promjenila i da srpska politika i filozofijq lazi i obmanq vise ne prilazi kod bošnjaka... Bošnjaci su najinteligentniji ljudi i ako zelite istinski dobar odnos onda pocnite konkretno djelima a ne rijecima...da se razumijemo. Poz