Komentari (558)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAPARATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HAPARATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sta haparati? Pa uradili su za njih odlicnu stvar. Oficijelno se ne mijsaju u unutarnje stvari a sustinski podrzavaju Duduka i razvaljivanje drzave.
hahahhaha aparatititititititirir
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pita plavusa drugu plavusu: -Jel se kaze pcela ili cela? -Pa pcela. -Au danas me nesto ujelo po sred pcela.
Slabo čitate, nisu rekli da su protiv što je jako bitno! Predsednik i premijer Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, saopštili su da nisu pružili podršku za održavanje referenduma u Republici Srpskoj (RS), ali ni na koji način nisu želeli da utiču na promenu političkih stavova legitimno izabranih političara u RS povodom održavanja referenduma.
uvijeno u kore i to one debele za gibanicu...Vucko je cini se pametno postupio..kao fol ne podrzava referendum ali podrzava svaku odluku legitimnih vlasti RS-a tj predsednika Mileta. Kao i onaj PIC od pre koji dan, ne podrzavamo referendum ali ni ne naredjujemo da se ne odrzi.I tako je i vuk sit i ovce na broju a Miletov referendum ide.Tako ce isto biti i 2018 kad se raspise za samostalnost Srpske...ne podrzavamo i savetujemo da...Mile je pravi maher, mora se priznati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da izbori nisu u tek oktobru rekao bih ovo pred izbore . mirno spavajte promjena nece biti ni u rs ni u federaciji.
Dozvolite da imaju referendum,a ne dozvoli im popustanje na drugoj strani oni to hoce ne budite djeca
ne kontaju to djeca.ako ima se da referendum oni su pobijedili a ako ne mi smo pobijedili a hocemo zajednicku drzavu.u zajednickoj drzavi se postuje jedan drugog a ne zabija noz u ledja. io na kraju krajeva nema ovo veze sta narod hoce vec koji i kako politicki poen ubisti i zadrzati vlast i pozicije..zajednicki.
Zar je Dodikova vila vaznija od moguceg rata, Vucicu uhapsite Dodika i stvar rijesena za sva vremena.
ode baja u prošlost, naravno poslije robije ;) navukoše ga k'o bekana...
Referendumska pjesma... Izadjite Molim (Variola Vera) / Rambo Amadeus https://youtu.be/axrD-S-JD3M
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH KOJA BIJEDA SUMSKA
njih dvojica su i dali ideju o referendumu, a ovo što ga kofol nisu podržali to je koska za međunarodnu zajednicu i priča za malu djecu
otisao sin kod starog da ga pita kljuceve od auta za svaleraciju,ovaj ne da auto a podrzava ga u tome,tako i ovdje
A sta je trebalo, nije ovo Srbija.
kao fol nisu... da ih ne iskljuce iz integracije u EU i fondova.
Misle oni zeznuti Eu, pa kad zavrnu pipe bice kmeeee
@sarajevowinter , ne znam , Evropa je zbog popustanja srpskom radikalizmu i sama usla u proces nacionalnih segregacija. EU je trebala suzbit Balkanske nacionalizme efektnim mjerama izolacije svakog ko se tim sluzi. Popustanje Srbiji vodi samo u slozenije situacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uuuu ja im faca😁bilo je šamaranje👋
Koji lopovluci bacanje prasine u oci, sve do u detalje izrezirano, lazovi ostaju lazovi i tacka.
To samo glupe Booosnje ne vide.Najgluplji narod na planeti
Glede cinjenice da od 136 odluka Ustavnog Suda BiH,..njih 91 nije sprovedena u Federaciji,..neke i vise od 16 godina Licno bi se povinovao javno toj odluci,..ali bi nastavio slaviti u RS "Dan RS". A onda bi opstruirao svaku odluku institucija BiH(bez ikakvog pozivanja na referendume)..I SVAKOJ DRUGOJ odluci Ustavnog Suda bi se javno povinovao,..ali NI JEDNU JEDINU ne bi sproveo,..kao sto je oni ni u Sarajevu ne sprovode Pa da vidimo ko ce dokle Ocigledno da strancima za sada smeta Referendum,..
...pa hajde da im udovoljimo Vidicemo koliko ce kome smetati opstrukcije Drzave
Sjeti se koliko vam je smetala ova zadnja opstrukcija oko sporazuma o koordinaciji. Isto ste tako opstruirali al kad se budzet isprazni onda daj sta das.
Da nije bilo Bidena ova odluka bi bila dijametralno suprotna. Zato ako Trump pobijedi, bice svasta. Taj idiot je u direktnoj sprezi sa Putinom, a Putin rezi na Balkan vec deceniju. Ako Trump pobijedi bice mu ruke odrijesene da oglasi zeleno svjetlo Vucicu i krvolocnim cetnicima na invaziju. Budite pametni narode.
Dobar parket...fotelje nisu nesto za pohvalit...