Agencija i dalje bez direktora
0
Nikola Špirić se miješa u rad RAK-a?
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@genocidasi a jel treba stavit na celu RAK-a jednog krvolocnog genocidasa grobara koji ce nam pjevat bajke o svetom savi i kak je srbija do tokija?
mi Bosnjani necemo da nam uhljupi grobari krvolocnih mozdanih celija kazu sta smo i kak cemo mislit i radit na zemlji svojih pradjedova Bosnjana i tacka!BiH4EVER!
Slazem se sa @Pa3ot Od RAK-a je napravljena nekakva \"Božanska institucija\" za koju se smatra da je nezavisna i da država ne treba ništa da se pita oko njenog funkcionisanja. Pa K. Huseinović ima više ovlasti od člana predsjedništva. A kako je došao tu, pita li se ko...
Nije da branim Spirica, ali molim Vas raspitajte se ko je Kemal Huseinovic, sadasnji direktor RAK-a, covjek koji je u svom magistarskom radu, preveo rijec koja se ne prevodi \" Tripple play \" usluge, kao servisi Trostruke igre :S . Znaci neka oni izaberu novog direktora, ali covjeka koji ce da profesionalno vodi jednu od najvitalnijih karika u Drzavi, i jednu od najvecih interesa jedne drzave.... E sada, ne interesuje me, da li je to Srbin, Musliman ili Hrvat.... Je.bo ti drzavu, cija RAK, zabranjuje nekoj televiziji da emitira experimentalno DVB-T, a to je ucinio RAK jer je zabranio RTRS-u to da radi. Nisam nacionalista, niti zelim da favorizujem bilo koga, pa eto ovi su krenuli korak naprijed, kada nasi uhljupi iz ederacije nece, i onda rak kaze nemoze..... Nemaju sluha.... Spiric je krimos, ali nek neda Kemalu Huseinovicu da bude novi direktor, raspitajte se malo o njemu.... Vila u Nahorevuđ, Stan u Sarajevu ( Ciglane ) ....... Itd itd itd...
jos malo hajvane
@rašo,al karam meho vi ste jadni genocidaši i ovaj pipo ima pameti u malom prstu kao vi u čitavim vašim svinjskim glavama.preživjela je BOSNA eugene,karađorđe,hitlere,miloševiće,mladiće a da ne preživi ove ublehe špirića,dodika.....UČESNIK POFALIČKE,DOBROVOLJAČKE I DR BITAKA
@Pipo I JA SE PRIDRUZUJEM CESTITCI
@Pipo pridruzujem se cestitci.. ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!!
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
Pa sta se ceka da se tuzi ovaj grobar i neprijatelje nase drzave BIh-e,dvije godine kak ovaj genocidas blokira nominaciju za direktora RAK-A Huseinovica?!Ovaj grobar na slici je isto blokiro nominaciju direktora kabineta za EU-e integracije u Brisselu tak je to mjesto bilo prazno osam mjeseci i na kraju je staviju svoju lidiju spijunku da lobira protiv ukidanja viza BiH-i!Ovog grobara bi trebalo tuzit on je jos gori od debelog lopova i fasiste s laktasa,onaj bar kaze sta misli dok ovaj hinjski i plansku noz u ledja drzavi i narodu za unistenenje nase drzave.Njega bi politicki lideri napokon trebali tuzit ko i narod BiH-e,za neprijateljsku djelatnost u korist nacisticke srbije jucerasnjeg neprijatelja i kolektivne paranoje srbisma cistokrvne nacije srama!Gospodjo Odobasic Tuzite ovog grobara u Medjunarodnom sudu u Strzburu nemoze se vise s ovim genocidasima!Treba ih tuzit jedino je to rjesenje,srbski fasizam dosta vise! BiH4EVER!
povajdu mi 60 puta zA 60 MINUTA.... Crki Bosno Kurvo Raspala u u sta ti ga trpam svakodnevno
Sve ćemo vas pohapsiti, hahahhaha dodik,špirić destinacija KPD-ZENICA. pa tamo izađite na referndum hahhahahahahha