Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao čovjek posla, gradi vikendicu u bar-u
Možda i gradi, ali ja prije mislim da ga je zadeverala afera: http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=6580 Poslije ovog istraživanja uslijedile su tužbe na račun ovih koji su pisali o aferi. Valjalo je tu napraviti mnogo konsultacija šta i kako? Vjerujem da je zbog toga odsustvovao. Ma nije njemu stalo do države BiH!
lobiranje za ukidanje carine smanjenje akciza isl za pojedine proizvode je svugdje u svijetu normalno. kao i odužiti se nekome za to. samo se kod nas to zove afera i kriminal. ali dobro neka se krene od nečega, nadam se da će pasti puno veće glave za puno ozbiljniji nered i okorištenja prije svega u privatizaciji i tenderskom poslovanju u javnom sektoru.
svima im zelim dugu starost i tesku bolest u ime svih nas iz 90-i neke
je....m ja njima sve po spisku, ni diskutovati ne mogu a kamoli sta drugo. odmah otkaz
Ne znam sta je cudno kad se zna da SNSD na svakoj sjednici trazi smjenu Dzaferovica, to ne prodje i oni napuste sjednicu. Logično je da Nikola koji je donedavno bio i ministar bez zamjenika ne zeli dolaziti na sjednicu na kojoj ce se zadrzati 10 min.
Modeasty... >>> Šećerli Špirić! Pravi ŠEĆERKO!
ama ljudi treba izaci na ulice i pravo na vladu i na ove kerove pobit ih zapalit sve, jedino ce se tako nesto promjeniti,,a ovako nikad nista
Može mu se.
normala , oni su se trudili da zauzmu pozivije, tolikood njih, sada biste vi da i rade eeeeee
Najbogatiji-Najbahatiji
Ja covjeka razumijem, ima hemoroide!
Hoće li dobiti snizeno vladanje barem ?
"_Nikola Špirić najčešće odsustvovao sa sjednica Predstavničkog doma PS BiH" Pa može tako. Dozvoljeno je da se ponaša kako ko hoće. Gdje su vam sankcije za neradnike i opstruktore?!
hjoj ovog Becirovica,covjek je vjeciti opozicija ,vidi se da nije za vlasti ,bio je covjek na vlasti i nije se cuo,sad kad je opet opozicija najvise galami..
Bravo Nikola! Tako sam i ja na fakultetu pa ga zavrsi a i ti najboljeg audija vozas :)
Nadam se da nece odsustvovati iz dozivotnog zatvora...
Bitno je da je plata redovna