Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako je katolik zašto je imao bašluk a ne križ na grobu?
Dajte, ljudi, ukinite već jednom pravo komentiranja ove vrste članaka. Pa stvarno je gnusno više čitati komentare balavaca zadojenih nacionalizmom. Pa ovo je Bogu plakat.
Vratićemo vam hrvatski fašisti, duplo za vedrana
A ŠTA JE TO BIO ANTE PAVELIĆ KOJI SE VELIČAO U ŠIROKOM BRIJEGU PRILIKOM PROTESTA?? A ŠTA SU TO UZVIKIVALI \"FINI\" I \"DOBRI\" \"GRAĐANI\" \"ŠIROKOBRIJEŽANI\" KOJI SU BILI NA TIM PROTESTIMA?? UZVIKIVALI SU: \"U.B.I.J - B.A.L.I.J.E\" - I - \"P.O.B.I. - SRBE\"!!! A APSURD JE ŠTO SU - U.B.I.L.I.... .... DIJETE PRAVOG KATOLIKA - ŽELJKE PULJIĆA, POKOJNOG VEDRANA PULJIĆA. SVAKO KO VELIČA NEKOG KNEZOVIĆA KOJI JE - U.B.I.C.A - JE I SAM U.B.I.C.A, A ONAJ KO - U.B.I.J.A - KO KNEZOVIĆ I POSLIJE BJEŽI K\'O P.I.Č.K.I.C.A, JESTE PRAVI FAŠISTA!!!!!!
Bravo Coco potpisujem 100%
Fašizam, kašalj, ljubav, islamski fundamentalizam, katolički fundamentalizam, jevrejski fundamentalizam, pravoslavni fundamentalizam, bolest,...ne mogu se sakriti!
Vi mošnjaci nikad za ništa niste krivi,da niste izabrani narod?
Crknite iz Širokog seljačine. Najveći fašisti na svijetu. Nećemo vam dužni ostati.
Fašizam, kašalj, ljubav i islamski fundamentalizam,...Ne mogu se sakriti!
Fašizam, kašalj, ljubav,...Ne mogu se sakriti!
ovo je samo pokazatelj koliko nisko mogu da se spuste Hrvati zarad novca-naknade koju dobiju,kojim ih potplate muslimani u Teherenu-Sarajevu.Primjer za to je ovaj Igor Soldo.
Eto VAM Hrvati trazili ste dobili ste! @Ipak, razumijemo da korištenje pojedinih riječi u vrijeme izraženijih tenzija, a uz vješte medijske manipulacije, kod ljudi može prouzročiti negativne emocije.@ Mogli su oni i gore ali nisu bili u pitanju Srbi pa dobro ste prosli samo fasisti!