Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Gin niko ne treba da gine!!!!!! Cak ni ludzaci kakav si ti jer postoje ustanove za takve kao sto si ti i tebi slicni.
Sramotno je da ustanova poput Kantonalne bolnice nema Ct mjesecima između ostalog a svi manekeni koji su danas defilovali urgentnim blokom nisu to spomenuli....i sve lokalne i ine televizijske stanice su bez komentara ...PSi laju,karavani prolaze ....Žali Bože ljudskih života...
MOMCI BRZ OPORAVAK,A UMRLIM LAHKA ZEMLJA,A ŠTO SE TIČE DRŽAVE I POLITIČARA,ŠTA REĆI.....NE IDE U OVOJ SITUACIJI DA PSUJEM I BUDEM VULGARAN.
Mā shāʼ Allāh!
TREBA ZABRANITI KOMENTARE NA SVIM TEMAMA KOJE SE TICU NESRECE U RUDNIKU
Since by me
Ja sam davno rekla : Rudarstvo = Smrt , a svi su poceli onda govoriti : na kojim si ti drogama, glupaco. Znam da je, kako se kaze ' U rudara je hljeb sa 7 kora ' , ali je veoma rizican posao za koji bi plata trebala biti 5 hiljada a ne 500 KM . Nadam se da se ovakve nesrece nece ponoviti.
Barem je to u svoj nesreci sreci,brz oporavak... SRETNO
sreca*
Hvala Bogu.