Dragan Čović, HDZ BiH
0
"Niko nas ne može razbiti!"
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinarka vam je čudo. Ovo je školski primjer tendencioznog novinarstva. Može tražiti posao u 60 minuta. Usput, volio bih čuti tonski zapis ovog intervjua, nešto mise čini da nije bilo baš ovako. Dragi moji Bošnjaci zbog ovakvih stvari se BiH raspada, a ne zbog Dragana Čovića i Hrvata. Njihovo ponašanje je posljedica, a ne uzrok. Usput Čović je danas kod Angele Merke, a zna se kakve su veze Hrvata i Nijemaca. Najsvježiji primjer su 90-e.
haha, ovo je ofirno tendenciozno.. Bilo mi je malo neugodno čitati ova pitanja. Kao da se novinarka vratila iz budućnosti sa svim odgovorima, pa je postavljajući pitanja, već odgovarala na njih :)
ma bice kao i dosada tresla se gora rodio se mis trabunja bezzze
vi ste razbili sami sebe pasa moj.... zbog glupe HDZ politike, danas u BH...hrvatski narod nestaje...za 20 godina nece biti ni 5% hrvata u BH....
Razbiće tebi g.u.z.u. u Zenici kad stigneš na odsluženje kazne, lopove glavati!
Ti izdajnik bosanskih katolika, a trebas da odlezis kaznu 10 god. zbog kradje novca.
@dr lecter da se Fedracija BiH raspada, koliko vidim
\'\'Na kraju, vidite li se kao premijer, iako je izvijesno da će prvi čovjek Vijeća ministara biti iz SDP-a?\'\' \'\'Ne znači ako ne podržavaju podjelu BiH da nisu hrvatske stranke, zar ne?\'\' Ja novinara i govana. Ovo kao da je Bakir H sklapao. Čisto sumnjam da je ovaj intervju autentičan. ne vjerujem da se može voditi ovakav dijalog ni sa štićenikom iz Bakovića, a ne s onakvim vukom. Ova država se raspada. Došli su nasljednici Politikine \'\'Odjeci i reagovanja\'\'.
bravo sa-x!!! u sta se ovaj portal pretvara muslimanska propaganda na djelu i to besramno samo tako dalje i bosne vise nece biti jer se narod samo lozi na konflikte i sukobe. ucite i usavrsavajte se i dalje sa nekadasnijm emisijama RTS, jer svakim danom sve vise i vise idete njihovim stopama.
Nema ratovanja ljudI. Ima samo mirno razdruživanje ili mirno unutrašnje razgraničenje. Inače, fućka mi se za multietničnost, da nekim odmah kažem. Ono je samo kao u izlogu, onako, u institucijama, kad se pune kvote, ovih ili onih. Što se tiče Središnje Bosne, pa Bošnjaci i nisu imali taj cilj da uzmu je pod svoje, to je posljedica - to iseljavanje Hrvata i demografska ekspanzija i povratak Bošnjaka. Valja se suočiti s činjenicama, baš kao i moji Bošnjaci da više nikada neće vratiti što su izgubili, koliko god im multietničari pričali šarene laže .
Lako ti se hvaliti kada ti je Dodik sponzori pajdas.Kada bi Dodik bio sponzor Tihicu i on bi se busao u prsa.Ali hajde neka vam bude,volim ja svoje Hrvate.
@@Krst, Krst je jal tvoj jal Srbin. Sad sto ti cinjenice ne odgovaraju je vec stari problem ujkana po udbinoj i Dodikovoj mjeri. Zato ga redovno i flautate, u C-duru. Samo tako nastavite, uzivam u vasoj simfoniji.
Središnja Bosna je za Hrvate demografski izgubljena. A dok se postigne dogovor o tri entiteta, do tada će Hrvati postati manjinski u tom području. Mislim, to je činjenica, to nikad neće biti dio federalne jedinice sa hrvatskom većinom više. Dakle, Herceg Bosna, minus Srednja (eventualno raštrkani Kiseljak i Novi Travnik), minus Hercegovina sa bošnjačkom većinom, plus etnički srpski Drvar, Glamoč, Grahovo i naravno minus Posavina. Je l\' to - to?
pa bilo je to \" ne biste dugo izdrzali\" pa je zaplatio vares, zapce, novi travnik, bugojno, vakuf:) a od vasih velikih pobjeda imamo stupni do i ahmice :))
kad slusas covica i par ovde prisutnih komentatora, covje bi reko da su hrvati pristali na Washingtonski sporazum jer nas vole:D Covicu, sjeti se zasto ste potpisali mir... sjeti se da bi vas otjerali do makarske da niste pristali:) pamet u glavu i tisina:D
Jedva čekam referendum u Vitezu, Busovači, Jajcu, Fojnici i sličnim mjestima koje su demografski od Hrvata preuzeli Bošnjaci. Džaba vam privreda- biopolitika je neumoljiva
@HERCEG BOSNA......jedino ti mozes zajedno sa ostalim separatistima oko sebe ostati bez te svoje ERCEG BOSNE !!!!!! SIKTER