Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu shvatiti da su ovi uzeli pare za istrazivanje koje obicni gradjanin odmah zna da je pogresno. MINISTARSTVO OBRAZOVANJA I NAUKE ima Facebook i Twitter. MINISTARSTVO KULTURE I SPORTA ima Facebook i jos poneka druga ministarstva imaju Facebook naloge. Ne mogu da shvatim fakat, da su ovoliko fulali!!!
Pa to su te NVO kod nas, samo uzimaju pare za projekte a nista ne urade. Pravi majstori ublehe.
"Zasto ne" je ciljano stvorena da uzima pare i rade projekte koji nece nista promijeniti. Rezultati im cesto nisu realni i istiniti kao sto je slucaj i u ovom istrazivanju.
Ova "Zasto ne" trosi pare na gluposti. Sto ne organizuju neku vrstu edukacije za omladinu nego uzimaju pare i vrse neka istrazivanja koja cesto imaju i lose parametre.
e bas tako...
Dragi perači novca iz nevladinih organizacija - dakle u Vijeću ministara je zabranjen pristup facebook stranicama, a neka ministarstva u Federaciji imaju FB stranice ... Koji su ovo lezihl***vići i šupljaci
Nek imaju oni.
Ja i dobro sta sad sto ste nam ovo rekli? Ove NVO mogu djelovati u drzavama gdje se politicaru mogu POSTIDITI nekih stvari. Tipa da izadje NVO i kaze Danska vlada nema to i to, ovi ce zemlju prerovit da to poprave. Ali u drzavi u kojoj NISTA ne funkcionise, tabiriti o fejsbuku i tviteru ko da je to neka bitna stvar, je stvarno sramota i podcjenjivanje gradjana. Hebo vas i tviter i fejsbuk, to moze samo da znaci jos amidzica i sestrica da se natakari na budzet kako bi to odrzavali, a vjerovatno je to i cilj ovih iz NVO, da se oni tu uhljebe.... mamu vam nevladinu.
Pa ne mogu u isto vrijeme biti logovani na 2 facebook profila...dovoljno sto je privatni aktivan na poslu! Jedina opcija jos po laptop im kupiti da mogu biti i na poslovnom profilu a da ne budu osteceni za privatni profil!
Pa to bi znacilo da ih nesto mozemo pitati a gdje ce to sebi dozvoliti!!!
ma sta ce im koji qrac kad se to ne zna sluzit ni digitronom... a i da znaju placat ce nekog idiota garant, prat pare i kroz to da im neko odrzava profile!
Jos bi i to trebalo, da nam pisu sta sve rade, jel uposlenica uzela slobodno il su narucili cevape za rucak. Ja nase zemlje treba vidjeti sve ove ublehase koji od EU uzimaju lovu i seru kako nista ne valja. Dok oni seru i dobijat ce pare, a ublehe svjetske
Daleko su nasa ministarstva od Facebook i Twitter profila. Vecina ih ni mail ne koristi. Odgovaraju na pisma poslana putem poste i to samo ona koja prodju "protokol". Ne mozes ti ministra pitati svasta, nego samo ono sto njegovi mnogobrojni sekretari, sekretarice i savjetnici ocijene kao podobno i prihvatljivo pitanje.
jasta ce i to otvoriti pa da im narod jebe mater redovno, ta ce im to
sjoj koji komentar, koji nivo, evo ti jedan lajk a ako te vidim uzivo kupit cu ti i lizalo, jer si duhovit klinac
kakav crni social networking ,krampe i lopate i u rudnik ih treba sve redom.
A imaju li na Klixu?
Pa znaju da bi im pola Bosne jebalo mater na FB-u svaki dan :D
Ma ko ove debile uopće pušta u javnost ? I ko me pitao da ih financiraju od mojih para? Treba ove nehl***vice rastjerat sve.. Ukinut sve NVO..
🐎🐗🐘🐒🐒🐒🐒🐍🐌🐵🐴🐴'ta ce njima FB?!