Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VITO CORLEONE DEKAN???????!!!!! JOOOJ, DRAGI BOŽE!!!!! PA NIJE NI ČUDO ŠTO NAROD U OKUPIRANOM DIJELU BOSNE I HERCEGOVINE NEMA POJMA O PRAVU I PRAVDI KAD JE DEKAN PRAVNOG FAKULTETA U BL. TAKAV ZLOČINAC KOJI PRIJETI DA ĆE UBITI NOVINARA \"METAK U ČELO\"!!!! TREBA NJEMU U BANJOJ LUCI \"SAČEKUŠU\" SMJESTIT PA GA DOOOOBROOO NAPALIJAT... NA HIRURGIJU OTPREMIT!!!
E ti si se našao pričati Vitomire,dokazani kriminalac jadne nam drževa u kojoj je Vito korleone dekan!!
hehe..pa sta je mogo coek ocekivat od ovakvieh. ama vi iz rs ste fakat dosadni ko proljev, uvik trla baba lan...inace i ne citam sta bilo koji politicar, ili neki coek iz rs govori. dosadno, znas unaprid sta ce rec..hehe.. de za vu