Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako zaposle covjeka zastitara moraju racunati da treba raditi sve tri smjene. da ce dio plate morati pokriti godisnji odmor i bolovanja, pa kojekakve izoztanke s posla. kad unajme zastitata placaju 6 KM po satu i ne razmisljaju jel covjek na bolovanju, ima li ga ili ga nema, ciji je rodjak ... nekad unajmljeni zastitar doje jeftinije nego uposlenik ! kad racnas na tri smjene i bez godisnjeg unajmljeni zastitar je jeftiniji od zaposlenog.
Ovi troškovi se mogu smanjiti za 40%. Ali uhljebi pojedoše milione. Dino, pritisni ih još malo. Gradski vijećnici - paušal, pola dnevnice po sjednici i tačka. Kome se nesviđa neka odstupi!Ostale službe neka koriste servise Kantona!
Zovite Incka da to riješi- covjek expert za komunalne probleme.
Skontao sam da su higijenicarke cistacice ali koji je to jezik???
Hoćete donatora za vječnicu....keve vam se nahodam....pa sram vas bilo....