Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I OPET GROKCE RETARDIRANO KRME OD AKADEMIKA:::::PREJEO SE GOVANA PA ZVALILI ZVALI !!!!! JEL TO IKO KOD VAS GENOCIDASA CJEPI PROTIV BJESNILA !!!!!
VRATIO SAM SE SA MOMACKOG KENJANJA U BEGOVOJ DZAMIJI! POTURICKOJ TERORISTICKOJ IZMETSLAMSKOJ STOCI PORUCUJEM DA SAM IM OSTAVIO MOJU TORTU PA NEK JE POJEDU U SLAST HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE YEBAVO DEVETOGODISNJU AISU!
eto vidite niti bih nije podrzala rezoluciju o tzv. genocidu, zasto ocekujete da to srbija napravi?
KO TO KAZE KO TO LAZE DA MI SRBI NE PEREMO GUZU ; EVO NP JA MOM DODIKU CIM SE POKENJA ODMAH POLIZEM CMAR !!!! NISTA NE OSTAVLJAM !!!!
DODO POLIZEM TI TESTISE !!!!! EVO JAVLJA SE I MOJA SESTRA PRASICA ONA JE VISE ZA KOBASICA !!!!!!
OPET ME MAMA TJERA DA JOJ NADZEM OBREZANOG IAKO JOJ STALNO GOVORIM DA TAKVI NECE KRMACE DA :UCAJU !!!!! NE MOZES POHOTNOJ KRMACI DOKAZATI !!!! SAMO BI SE PUCALA !!!! I JA SAM GENOCIDNO KOPILE !!!!! GROKCEM DANJU GROKCEM NOCU GROKCEM DODO SVE STO HOCU !!!!
Aha, Denise tu suplju mozes prosipati jalijasima sa Vratnika i Alifakovca.
I sto je nasa draga i voljena drzava BiH sve jaca i jaca....vamiri tipa croat i AKADEMIK sve vise pjene po forumima......pjenite marvo to je jedino sto jos mozete !!!!!!
Bih je s-r-a-nj-e od drzave. Umjetna tvorevina koja hvala Bogu sama sebe ugusiti ekonomski: http://www3.ambest.com/ratings/cr/reports/BosniaAndHerzegovina.pdf Economic Risk: High Political Risk: High Financial System Risk: High CRT-5 Unpredictable and opaque political, legal and business environment with limited or nonexistent capital markets; low human development and social instability; nascent insurance industry.
NAKON SRANJA PO MUHAMEDOVOM TABUTU SAM DOBIO PROLJEV PA IDEM DA SE ISKENJAM U BEGOVU DZAMIJU A ONDA CU DA OBRISEM PAKSU KURANOM! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
I OPET GROKCE GENOCIDNA SVINJA AKADEMIK !!!! GROKCI KRME NASE MALO NES JOS DUGO !!!!!!
pa mislim,kako nebeski narod tako nesto da prizna stvarno nema smisla ocekivati tako nesto
Meni ga je moj babo jutros zatarlaho i mirna Bosna
Mi srbi treba da se sdidimo svega sto sto je uradzeno u nase ime nasim komsijama !!!!! Mi smo postali olicenje prokletog naroda koga niko ne voli i ne priznaje a priljepljena nam je i etiketa genocidnog naroda, zbog cega nam i Srbija polako ali sigurno okrece ledza !!!! Dokle vise !!!!!
OP CVRC GROK GENOCIDNI FOLK !!!!! JOJ STO VOLIM KRMACU MOJU STO ME OKOTI OVAKVA RETARDIRANA!!!!!GROK GROK GROK JA SAM RETARDIRANI KRMAK IZ GENOCIDNOG ENTITETA !!!!!! GROKCEM DANJU GROKCEM NOCU GROKCEM OVDJE SVE STO HOCU JER JA SAM RETARDIRANI KRMAK !!!!!