Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje li ironije? Oluja zavrsila rat u BiH Srbija oslobodena u Hagu optuzbe za agresiju medunarodno priznata Rep. Srbska na kraju Hrvatska glavni krivac hahaha
...ogledalo, najveci neprijatelj dobrijeh bosnjana; kad progledaju, razocaraju se, a onda traze krivca za ono sto vide u drugima..
@@commi "original" ...obzirom šta meni prigovaraš, pretpostavljam da si ti slobodnomisleći bošnjak :)...u meso i mesne prerađevine baš mi se i ne razumiješ :) --- Lijanovic i meso? Jedno s drugim se ni u putu nisu sreli! Kopijo, ja konzumiram krmenadle, one koji bi i ti rado zagrizao da smijes od sefa, naravno da ih mozes naci tu gdje zivis. Poselami ti sefa, a mozes ga i pomortadeliti. Poruci mu da je vrijeme da porade malo na AID-ovom treningu. Pateticno je gledati priucene supljake kako se koprcaju. Odavno je prestalo biti zabavno.
Čovječe stvarno niste normalni..da nije bilo oluje i HV.a sta bi bilo s Bihacem itd..koja armija BiH niste imali sta jesti a kamoli boriti se protiv Srba...
Red je i da ova epizoda ima svoju konačnicu. Ovo kažem, jer se mnogim mojim poznanicima i drgovima bez razloga stavlja na teret nešto što nisu pomislili da urade. Ali gospoda koja je uzimala danak na sve što je prošlo kroz Hrvatsku, sa izjednačavanjm svih Hrvata, pokušava da sakrije na stotine milona DM - ova koje su strpali u svoje džepove. Sada se međutim kriju iza hrvatske ugroženosti. FUJ!
Neko mora biti optuzen za zlocine u BiH od strane HVOa. I pticama na grani je jasno da je nakon Srbije i Hrvatska izvrsila agresiju na BiH.
boli nas cuna sace lova jos kad nam prodje revizija tuzbe protiv srbije svako od nas imace para ko djeko
Tako im i treba (mada sumnjam da će međunarodna zajednica objelodaniti istinu jer je to spriječila i glede srbijanskocrnogorske agresije na Republiku BiH) kada su bili banditi pa objeručke u Karađorđevu prihvatili fašističke ideje fašiste Dobrice Ćosića i ostalih SANU - ovaca o uništenju Republike BiH a time i njenog naroda Bošnjaka. Neka se srame (mada sumnjam da oni imaju obraza uopće - čast pojedincima) kroz istoriju.
A brate dragi zar je ovaj balkan ovako glup, cuj hrvati, srbi i muslimani. Pa sta sam ja ako nisam srbin, hrvat a vala ni musliman. Kamaru pacenika sto imaju misle da ime odredjuje nacionalnost
hrvatska je dio eu tako da nema od toga nista da je tito bio normalan i juga bi bila dio eu pa ne bi bilo markala, vukovara i potocara stara dalabu
BiH NIKADA neće teretiti R Hrvatsku za agresiju,to je sigurno,Bošnjaci to pitanje nikada neće potezati,to je sigurno a ova presuda će biti samo glogov kolac u grudi jednoj fantomskoj i neodrživoj tvorevini 93-a je neponovljiva,Hrvatska je u NATO-u a to je za BiH od STRATEŠKOG značaja
Neobično mi da ''Večernjak'' koristi izraze kao što su APRIL, MAJ, a ne izražava se na ''hrvatskom jeziku'' kao što su srpanj, trpanj, svibanj,...etc. Ovo je neki lijevi ''Večernjak'' namijenjen samo Bošnjacima da se iskaže da ''ONI'' OPET ODGAĐAJU DONOŠENJE PRESUDE HZ HB ŠESTORKI.
CITAT: jer KRAJEM APRILA ILI POČETKOM MAJA, NAJKASNIJE DO JESENI, najkasnije do jeseni Hrvatska u novoj presudi ima izgleda da bude prvostepeno osuđena kao agresor na BiH. KRAJ CITATA ______________________________ A u MP3, oni ovo ODGAĐAJU ponovo donošenje Presude HZ HB šestorki! Prije nego si BINGO moraš biti ŠTELA!
Mi iz RS-a i HB-a smo se ipak dosjetili kako da povećamo vaših 24% i da budete zadovoljni i vi..prvo podjelite tih 24% na pola 12% RS-u, 12% HB-u, i samo kod RS-a će te sa povečati teritoriju na 61%!!, drugo sva imena Mustafa, Safet,Mujo promijeniti u Milorad, Rajko.. Hrvoje, Domagoj..treće prvih 12% ćemo nazvati Južna Šumadija, a drugih 12% Južno Hrvatsko Zagorje..zar nije puno lepo? četvrto, izaberite sami koje ćemo džamije pretvoriti u Pravoslavne, a koje u Katoličke crkve..ovo je najbolji naćin da Bošnjaci dođu do većeg teritorija i zadovoljstva!! PS: bilo bi dobro da Sarajevo nazovemo Južno Kraljevo... ali o tome ćemo još kada dođe vrjeme
@Jablanica, Nikoga mi Bošnje nismo tužili. Ovo što piše u tekstu je samoopravdanje jer vataHr, znaju šta su Bošnjama počinili. Bogami i mi Bošnje ZNAMO šta ste htjeli i zbog toga mrš u MP3.
@commi "original" ...obzirom šta meni prigovaraš, pretpostavljam da si ti slobodnomisleći bošnjak :)...u meso i mesne prerađevine baš mi se i ne razumiješ :)
HALLLOOOOOOO... VECERNJI LIST TO PISE...HAJTE PONOVO PROCITAJTE J.E BEM VAS NEPISMENE...SAMO BI SE SVADJALI